I oktober vil jeg..

Bum. Så er september pist væk! Jeg synes altid, september er en dejlig måned, men aldrig har den gået så hurtigt, som den forgangne. Hvor blev den dog af? Svaret må findes i de tre udlandsrejser, måneden bød på, som gjorde, at hverdagen forsvandt mellem fingrene på mig.

Men et nyt kalenderblad er vendt, og jeg glæder mig til den kommende måned, der indbyder til ekstra meget hjemmetid efter, jeg har tilbragt en måned langt hjemmefra. Således kan nedenstående ønskeseddel måske virke en kende triviel, men det er nu engang det, jeg higer efter tilsat efterårsrusk, indendørs hygge, god mad og efterårsnydning.

I oktober vil jeg..

♥ Bage kanelbullar! Efter vores tur til Malmø har jeg ikke drømt om andet. Har I en god opskrift? Gerne med kardemomme.

♥ Holde årsdag med Tobber. I slutningen af måneden har vi været kærester i 7 år (?!), og hvert eneste år snakker vi om, at vi skal huske at fejre det, og i år skal det altså være. Men hvad skal vi? Vi er faktisk ret gode til at lave rare planer normalt, så det virker lidt uvant for os at skulle planlægge det store, men kærligheden skal altså fejres.

♥ Gå en lang tur i Riis Skov og samle kastanjer. September er min yndlingsmåned i efteråret sammenlignet med oktober, der ofte står på ekstra kolde dage med mere rusk og regn. Men pakker man sig godt ind, så kan det også noget, og det tænker jeg at gøre, og så tage enten Tobber eller en god veninde i hånden og gå en lang tur i Riis Skov uden mål.

♥ Lære at strikke. Min Farmor er virkelig ferm til det, så jeg håber, jeg kan lure nogle tricks af. I første omgang skal jeg bare lære, hvordan man laver en maske (hedder det det?), og ellers så er første mål at strikke en te-hætte. Store ting, I know.

♥ Løbe lange ture igen. Jeg har et had/kærligheds-forhold til løb. I grunden synes jeg virkelig, det er kedeligt, men nogle gange er det bare den bedste måde at slå hjernen fra og få noget luft efter en lang arbejdsdag. Jeg har tidligere løbet nogle gode, lange ture på omkring 10 kilometer, og det vil jeg gerne gøre igen i det friske oktobervejr.

♥ Give bloggen noget kærlighed. Når jeg ikke har været i Portugal, Malmø og Malaga har jeg været på arbejde, og de mange ture har krævet ekstra stor koncentration, når jeg endelig har været på min arbejdspind. Men man kan ikke have fokus alle steder samtidig, og derfor har hyppigheden af indlæg herinde også været noget dalende, og det glæder jeg mig til at kunne lave om. 

♥ Lege efterårsferie. Ikke, at jeg har, men det betyder jo ikke, man ikke kan tilsætte ekstra knas, kærlighed og rare planer til uge 42, når mange andre alligevel trækker stikket. Hvad jeg præcis skal pryde ugen med, ved jeg ikke. Måske en tur i biffen? Eller på Aros?

Hvad skal i den kommende måned? Hvad har I af rare efterårssysler? 

 

 

No Comments

Leave a Reply