22164101_10155962176383094_1758860014_o2. oktober. Tænk, sommeren er ovre, og vi kan godt vinke farvel til den indian summer, vi vist alle sammen drømte om? Derimod kan vi sige pænt goddag til et efterår, som de næste måneder byder indenfor til hjemmeaftener, gode serier i fjernsynet og masser af comfort food.

September var lidt en krampetrækning, der bød på både ferie, sommerhustur og masser af arbejde. Oktober derimod ser lidt mere tilforladelig ud, og selvom jeg begynder på bachelor i dag, føles det som om, der er en sten, der er lettet fra mine skuldre, og jeg glæder mig til at kunne tage den lidt mere med ro den næste månedstid. Og så har jeg heldigvis en hel masse at glæde mig til.

I oktober glæder jeg mig til:

♥ At skulle i sommerhus med spilleklubben (ala mine gymnasieveninder og deres søde påhæng). Det bliver kun til to dage, men jeg glæder mig til god mad, spil i lange baner og ikke mindst G&T.

♥ Vores event på tirsdag med Ladies First. Det handler om, hvordan leg og kreativitet er én side af samme sag – og så kommer der super seje oplægsholdere.

♥ Jeg ved ikke, om jeg glæder mig, men vi skal flytte her i oktober. Heldigvis kun én etage (fra stuen til første), så det kommer en del af dagene i efterårsferien til at gå med. Det positive ved flytningen er, at vi virkelig får ryddet op og smidt ud, og så er det jo altid sjovt at skulle indrette sig i en tom lejlighed. Selvom jeg nu ikke tror, der sker de store forandringer. I kan se vores lejlighed her.

♥ Tobber og min 6-års-dag. Faktisk er vi vildt dårlig til at fejre (det gælder både fødselsdag, højtider og specielle dage), men jeg håber, at vi i år kan gå ud at spise eller lavet noget andet hyggeligt. Jeg tænker faktisk, det kunne være skægt at skrive vores historie ned. For dem der siger, det er let at være kærester lyver – det kræver altså hårdt arbejde.

♥ At bage æblegalette. Jeg ved godt, jeg også snakkede om det i sidste måned, men nu må det altså være..

♥ Og når vi snakker om mad, glæder jeg mig til at lave suppe. Jeg er stærk i kartoffel-, porrer- og thai-suppe, men jeg mangler noget inspiration. Har I en god opskrift, jeg bør kaste mig ud i?

♥ Begynde på bachelor. Det starter vi faktisk på i dag. Jeg tror, det bliver en hård fødsel, men det bliver fedt at kunne strukturere min tid lidt mere selv.

♥ Begynde på Brobyggerne. Har I læst dem? Jeg har kun hørt bøgerne få de varmeste anbefalinger, så jeg pønser på at kaste mig over den første.

Hvad skal I? Har I nogle planer og hyggelige aftaler, vi andre kan blive inspireret af? 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

22199305_10155962176293094_1359396425_o

GemGem

GemGemGemGem