Bom dia – godmorgen. Manner, hvor har vi haft en dejlig tur. Som I nok kunne læse i postkortet har dagene været fyldt med sol, strand og afslapning, og derfor er det også ekstra hårdt at stå tidligt op i dag, men heldigvis står søndagen på noget så dejligt som besøg i det københavnske hos et nyt, lille familiemedlem.

Inden vi har sat første vask over, er det altså ud af døren igen, og sådan kommer den kommende måned til at være et større virvar af ude og hjemme for mit vedkommende, som I kan se nedenfor. Faktisk står alle weekender, udover den kommende, på udenlandsrejser til både Malmø og Malaga. Ikke at jeg klager – overhovedet – men jeg ser også frem til næste weekend, som dels skal bruges på kajaktur og traditionen tro Food Festival, som jeg har været så heldig at udlodde billetter til.

Hvis du vil deltage i konkurrencen om billetter til Food Festival skal du blot skrive en kommentar til indlægget her, hvor du skriver, hvem du gerne vil invitere med, hvis du vinder. Jeg trækker en vinder torsdag d. 6 september.

Nedenfor kan I se, hvad der ellers er på programmet den kommende måned. Nu vil jeg klappe computeren sammen og komme afsted. I må have en dejlig søndag! <3

I september vil jeg..

Til Food Festival. Jeg har været forbi hvert eneste år, og jeg synes altid, det er så imponerende, hvor mange spændende arrangementer, seje mennesker og lækre boder, de kan få samlet, og i år har jeg været så heldig at få lov til at udlodde to billetter til en heldig vinder. Det eneste I skal gøre er at ligge en kommentar, hvor I skriver, hvem I gerne vil have med. Jeg trækker en vinder på torsdag.

Til Malmø – næste tur for Tobbers og mit vedkommende, og jeg glæder mig så meget! Jeg har aldrig besøgt byen før, der eftersigende skulle være fantastisk hyggelig. Jeg glæder mig allerede til at trække stikket omkring frokosttid om fredagen og nyde en weekend med fika, tullen rundt og shopping.

♥ På arbejdstur til Malaga. Ja, rejser er der ikke for lidt af den kommende måned. Tværtimod synes jeg, september er fyldt godt op med aftaler og arrangementer, og i slutningen af september tager jeg på et par dages workaway med mit arbejde og samme dag, jeg kommer hjem, skal jeg fejre min lillesøster, der fylder atten.

 Tilbage i min rutiner. Når jeg ikke er her, der og alle vegne, så glæder jeg mig til, at jeg forhåbentlig kan falde ind i mine gode vaner. Både hvad angår træning som selvsagt er noget andet, når man er på farten og ikke mindst vores madplaner, der giver overskud i hverdagen. Noget, der nok er brug for den kommende tid, hvor der er ekstra tryk på.

♥ Nyde det spirende efterår. Kan I mærke det? Det kan jeg! Den lune sol der får konkurrrence af den snigende kulde. Jeg elsker det – det er en af de mest magiske årstider med det bedste af begge verdener! Skyfri himmel, lunende solstråler og frisk vind. Lad det blive ved sådan længe!

♥ Skrive boganbefalinger. Med en overstået sommerferie og vores tur til Portugal har jeg fået slugt en hel del sider, og der er især to bøger, jeg med stor fornøjelse har begravet næsen i, og som jeg glæder mig til at dele med jer.

♥ Sejle kajak med min familie på Silkeborgsøerne. Faktisk var det min Farfar, der selv sagde, han synes, det kunne være sjovt, og det skal man ikke sige to gange.

Hvad har I af rare september-planer?