I september vil jeg // Vind billetter til Food Festival

Bom dia – godmorgen. Manner, hvor har vi haft en dejlig tur. Som I nok kunne læse i postkortet har dagene været fyldt med sol, strand og afslapning, og derfor er det også ekstra hårdt at stå tidligt op i dag, men heldigvis står søndagen på noget så dejligt som besøg i det københavnske hos et nyt, lille familiemedlem.

Inden vi har sat første vask over, er det altså ud af døren igen, og sådan kommer den kommende måned til at være et større virvar af ude og hjemme for mit vedkommende, som I kan se nedenfor. Faktisk står alle weekender, udover den kommende, på udenlandsrejser til både Malmø og Malaga. Ikke at jeg klager – overhovedet – men jeg ser også frem til næste weekend, som dels skal bruges på kajaktur og traditionen tro Food Festival, som jeg har været så heldig at udlodde billetter til.

Hvis du vil deltage i konkurrencen om billetter til Food Festival skal du blot skrive en kommentar til indlægget her, hvor du skriver, hvem du gerne vil invitere med, hvis du vinder. Jeg trækker en vinder torsdag d. 6 september.

Nedenfor kan I se, hvad der ellers er på programmet den kommende måned. Nu vil jeg klappe computeren sammen og komme afsted. I må have en dejlig søndag! <3

I september vil jeg..

Til Food Festival. Jeg har været forbi hvert eneste år, og jeg synes altid, det er så imponerende, hvor mange spændende arrangementer, seje mennesker og lækre boder, de kan få samlet, og i år har jeg været så heldig at få lov til at udlodde to billetter til en heldig vinder. Det eneste I skal gøre er at ligge en kommentar, hvor I skriver, hvem I gerne vil have med. Jeg trækker en vinder på torsdag.

Til Malmø – næste tur for Tobbers og mit vedkommende, og jeg glæder mig så meget! Jeg har aldrig besøgt byen før, der eftersigende skulle være fantastisk hyggelig. Jeg glæder mig allerede til at trække stikket omkring frokosttid om fredagen og nyde en weekend med fika, tullen rundt og shopping.

♥ På arbejdstur til Malaga. Ja, rejser er der ikke for lidt af den kommende måned. Tværtimod synes jeg, september er fyldt godt op med aftaler og arrangementer, og i slutningen af september tager jeg på et par dages workaway med mit arbejde og samme dag, jeg kommer hjem, skal jeg fejre min lillesøster, der fylder atten.

 Tilbage i min rutiner. Når jeg ikke er her, der og alle vegne, så glæder jeg mig til, at jeg forhåbentlig kan falde ind i mine gode vaner. Både hvad angår træning som selvsagt er noget andet, når man er på farten og ikke mindst vores madplaner, der giver overskud i hverdagen. Noget, der nok er brug for den kommende tid, hvor der er ekstra tryk på.

♥ Nyde det spirende efterår. Kan I mærke det? Det kan jeg! Den lune sol der får konkurrrence af den snigende kulde. Jeg elsker det – det er en af de mest magiske årstider med det bedste af begge verdener! Skyfri himmel, lunende solstråler og frisk vind. Lad det blive ved sådan længe!

♥ Skrive boganbefalinger. Med en overstået sommerferie og vores tur til Portugal har jeg fået slugt en hel del sider, og der er især to bøger, jeg med stor fornøjelse har begravet næsen i, og som jeg glæder mig til at dele med jer.

♥ Sejle kajak med min familie på Silkeborgsøerne. Faktisk var det min Farfar, der selv sagde, han synes, det kunne være sjovt, og det skal man ikke sige to gange.

Hvad har I af rare september-planer? 

 

 

 

 

20 Comments

 • Reply Sofie 2. september 2018 at 11:21 am

  Jeg vil tage min kæreste og 1,5 årige datter med ☺️

 • Reply Jeanette Malene 2. september 2018 at 11:29 am

  Jeg har været en trofast besøgende til food festival de sidste tre år. Jeg ELSKER det! Man bliver så inspireret af både nye og gamle ting.
  Jeg vil tage mine to søstre med, uanset om jeg vinder eller ej. Vi er splittet til hver sin del af Danmark – Sjælland, Midtjylland og Nordjylland, og det er sjældent vi alle tre ses sammen, men det skal vi endelig næste weekend, og jeg glæder mig ❤️

 • Reply Anna Nissen 2. september 2018 at 11:40 am

  Jeg vil invitere min foodie af kusine med

 • Reply Charlotte 2. september 2018 at 11:42 am

  Jeg vil tage min mand med. Han elsker alt hvad der har med mad at gøre 🙂

 • Reply Karoline 2. september 2018 at 11:43 am

  Jeg vil tage min søde kæreste med, efter at have undværet ham i en hel uge

 • Reply Pernille Bjaldby Christensen 2. september 2018 at 2:49 pm

  Jeg vil tage min dejlige veninde Catrine med 🙂 God søndag!

 • Reply Anne 2. september 2018 at 4:04 pm

  Jeg vil tage min mor med på marked
  Jeg var i Malmø for fire uger siden, og det er virkelig en fantastisk hyggelig by. Det bedste er, at man kan gå rundt til alt, og de smukke brostensgader står i kontrast til det nye Västra Hamnen. Gør jer selv den tjeneste at besøge Saluhall, som er et madmarked, hvor der er noget for enhver (Holy Greens er SÅ godt) og spis frokost på SMAK, der ligger i Malmö Kunsthall. Her havde jeg en af de bedste madoplevelser i mit liv Ellers kan jeg anbefale middag på Atmosfär. Det er lidt, og det er ikke et sted, man skal spise, hvis man et skrubsulten. Ikke desto mindre var maden perfekt, og retterne var meget inspirerende. Jeg var på kanalrundfart som det første. Der er afgang oppe ved Centralstationen. Det gav en virkelig god fornemmelse af byen. Ellers fulgte jeg det meste af Emma Martinys guide til Malmø, som jeg kan anbefale, at du tager et kig i. God tur

  • Reply Thit 10. september 2018 at 11:30 am

   Hej Anne.

   Tusind tak for alle dine gode input! Det ser virkelig ud som om, du har været nogle gode steder! Især synes jeg Saluhall lyder lækkert og ikke mindst SMAK, som jeg jo næsten er nødt til at tage forbi, hvis det har været så godt?! Alle dine tips er fluks skrevet ned, og nu glæder jeg mig bare endnu mere til at skulle afsted! Jeg håber, du får en dejlig start på ugen. Klem!

 • Reply Louise 2. september 2018 at 8:23 pm

  Jeg vil tage min madglade mand med. Det vil være det perfekte sted at fejre vores første bryllupsdag 🙂

 • Reply Louise A 2. september 2018 at 9:47 pm

  Food festival står helt klart også på septembers to-do liste. Jeg er også en trofast deltager til Food festival, og vil invitere min kæreste med, som ikke har oplevet det endnu. Derudover står september på 4 fødselsdage og selvfølgelig Aarhus Festuge.

 • Reply Louise 2. september 2018 at 10:21 pm

  Jeg vil tage min kæreste Lars med ️

 • Reply Anette Frost 3. september 2018 at 2:37 pm

  Ej hvor lækkert kunne godt tænke mig at opleve den food festival i Århus

 • Reply Emma 4. september 2018 at 12:22 pm

  Jeg ville forkæle min skønne mor med en dag på tangkrogen

 • Reply Anne M. 4. september 2018 at 2:30 pm

  Min bedste veninde 🙂

 • Reply Birgitte Balladone 4. september 2018 at 4:20 pm

  Jeg tager min familie med … og vi er mange, så dejligt hvis vi vandt 🙂

 • Reply Trine 4. september 2018 at 8:18 pm

  Min kæreste, Michael. Vi ELSKER Food Festival <3

 • Reply Monica 4. september 2018 at 9:27 pm

  Jeg vil tage min bedste studiebody med, fordi vi bare elsker at nørde mad og læser ernæring og sundhed sammen

 • Reply Amanda P 5. september 2018 at 7:46 am

  Jeg vil tage min kæreste med! 🙂

 • Reply Marlene 5. september 2018 at 3:34 pm

  Det ville være skønt at vinde billetter til min kæreste og jeg 🙂 Han havde ikke mulighed for at besøge festivalen sidste år, så vi glæder os til at skulle afsted i weekenden!

 • Reply Anna Stenbro 6. september 2018 at 12:23 pm

  Jeg ville elske at kunne invitere min søde veninder og hendes lille datter med på Food Festival – min veninde er en dejlig mor og et rigtigt madøre, og hun fortjener at blive forkælet ❤❤

 • Leave a Reply