Godmorgen venner. Har I haft en dejlig weekend? Det kan I tro, jeg har! Den startede fredag eftermiddag med vin og mad sammen med nye kollegaer på mit arbejde. Virkelig hyggeligt men det resulterede (nok ikke særlig overraskende) i et ret tungt hovede lørdag morgen. Men der er ikke det, en solid morgenmad ikke kan klare, og i løbet af formiddagen driblede Tobber og jeg med Albe i hånden mod Food Festival. Jeg ved godt, jeg har snakket godt om det, men for søren altså hvor er det bare et fedt arrangement. Der var så mange lækre smagsprøver og masser at se, spise og opleve. Hvis I ikke har været dernede, må I altså ikke snyde jer selv for et visit.

I dag ser lidt mere kedelig ud, for om lidt cykler jeg mod Riis Skov, hvor jeg skal løbe en lang søndagstur med en ny løbeklub (jeg fortæller mere om den snart), og når jeg kommer hjem står den primært på arbejde og eksamenslæsning. Måske et sted i byen. Og ellers bare madplansindkøb, vasketøj og andre helt almindelige søndagstrivialiteter, der gør, at jeg starter ugen på bedste vis.

Og når vi snakker om start, så har vi jo lige taget hul på efteråret. En af de smukkeste årstider, hvor sommer og vinter skurrer mod hinanden. Hvor det er okay at gå i Birkenstock sammen med en varm strik, og hvor indendørshygge og stearinlys bliver hverdag. Jeg synes allerede, man kan mærke, hvordan luften er lun men alligevel varsler om koldere tider. Det er magisk, og september og oktober er uden tvivl nogle af årets smukkeste måneder, hvis I spørger mig. Kun overgået af april og maj.

Min september bliver helt utrolig travlt, og der er allerede alt for meget i kalenderen, men sådan er det nu engang. Størstedelen er gode og rare aftaler, som sommerhus og en tur til Portugal, men jeg skal holde tungen lige i munden og takke nej til flere aftaler, hvis jeg skal kunne nyde det hele. Nyde små pauser og holde et par eftermiddage og aftener fri til at komme ned i gear.

I september vil jeg:

♥ Til Portugal med Tobbers familie. Jeg glæder mig helt vildt, selvom jeg er nødt til at flyve tidligere hjem end de andre for at gå til eksamen. Det er første gang, jeg skal flyve selv. Jeg skal mellemlande i Amsterdam og er virkelig nervøs for, at 1) Jeg ikke kan finde flyveren, 2) At lufthavnen eller flyselskabet strejker, så jeg ikke kommer hjem..

♥ En hel weekend i sommerhus i Skagen med søde studiepiger. Det er altså de bedste aftaler sådan nogle. Jeg glæder mig til sladder og vin.

♥ Prøve at forlænge sommerstemningen med eftermiddage på altanen og nyindkøbte magasiner.

♥ Plukke et hav af mine aller yndlingsblomster. Jeg har allerede to buketter i lejligheden, men jeg synes simpelthen, de er så fine og så holder de minimum 8 uger. Whats not to like? 

♥ Gøre min efterårsgarderobe klar. Sidste år købte jeg et par Dr. Martins, jeg er virkelig glade for, og på Mallorca købte jeg en virkelig fin efterårsjakke, så nu mangler jeg bare et par gode striktrøjer.

♥ Begynde at gøre klar til at flytte. Det vil sige smide ud og pakke ned. Noget, jeg gør jævnligt (for ofte hvis I spørger Tobber), men jeg elsker at have et minimum af ting.

♥ Lave madplan igen (i forlængelse af det her indlæg). Det giver så meget overskud i hverdagen (og pengepungen).

♥ Bage en æblegalette. Måske inspireret af denne her opskrift.

♥ Se endnu mere Orange is the new black. Late starter – I know. Men nu er jeg altså bidt. Og nej, jeg har heller aldrig set GOT.

♥ Læse Selfie af Jussi færdig. Og begynde på Brobyggerne. Har I læst sidstenævnte?

Hvad skal I? Har I nogle planer og hyggelige aftaler, vi andre kan blive inspireret af? 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her