INSPIRATION / MIN JULEGAVEINDPAKNING

dsc_0563Jeg elsker at pakke gaver ind og de sidste par år, har gaverne set stort set ens ud: simple, enkle og med en lille smule grønt. Nu er det ikke fordi, det skal lyde som en hel videnskab at pakke gaver ind, men måske I mangler lidt inspiration til, hvordan gaverne kan se ud.

Papiret er faktisk bare det man kalder for postpapir, og det kan købes i stort set alle bog- og postbutikker (jeg har købt mit i Bog&Ide). Båndet har jeg lånt fra min Farmor, og til- og frakortet er fra IKEA. Sidste år bandt jeg en lille smule rosmarin på gaverne, mens jeg i år spottede en stor flot rhododendronbusk, da jeg var ude at gå med Albert. Hver pakke har derfor fået et lille blad, men man kunne også sætte hele blomsten på.

dsc_0565Ellers så håber jeg, I har en dejlig dag. Herhjemme er jeg dybt begravet i økonomieksamen sammen med min eksamensgruppe, men når opgaven er afleveret i morgen, har jeg endelig ferie, og jeg GLÆDER mig. Torsdag skal jeg have købt de aller sidste julesmåtterier, og så skal jeg ellers holde ‘juleaften’ hos min Far og den side af familien. Kan I have en dejlig dag!

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

No Comments

Leave a Reply