dsc_2370Okay – vi havde verdens bedste sommerfest. Intet mindre. Den var lige, som vi drømte om, og her to dage efter er jeg stadig hel varm om hjertet over, hvor gode, søde og dejlige venner, vi har. På trods af en regnbyge var folk simplethen så positive, glade og hjælpsomme. Det er helt utroligt, hvor gode mennesker vi har ‘skrabet sammen’ fra både efterskole, gymnasie, studie – og ikke mindst vores familier, der var repræsenteret i alderspændet fra 16 til 76. Puha – hvis man skulle føle sig en smule ensom, skal man altså holde sådan en sommerfest. Jeg lover jeg, at jeg lever højt på den længe og får en klump i halsen hver eneste gang, jeg afspiller aftenen.

Nå – men sommerfesten var også startskuddet til en drøntravl juni. Se bare med nedenfor.

I juni vil jeg gerne..

♥ På Northside. Jeg glæder mig så meget – især fordi jeg skal afsted med en hel masse dejlige damer. Højdepunktet er uden tvivl Frank Ocean (hvis altså ikke, han aflyser…)

♥ Smage al den vanvittig gode mad, Northside altid byder på. Sidste år var Fika en sikker vinder, så der skal jeg helt sikkert forbi igen.

♥ Være turguide til Ladies First arrangement, hvor vi skal besøge tre seje damer, der står bag tre af byens bedste butikker. Blandt andet skal vi forbi Kjærs Kaffebar og møde Marianne, som fortæller om, hvordan man kan drive en personlig cafe, uden det bliver for privat. PS: der er stadig billetter.

♥ Skrive mit første indlæg til nyibyen, som jeg er blevet skribent for. Jeg er drønstolt og glæder mig til at dele en hel masse gode tips og tricks og ikke mindst nogle af byens gemte perler. Nogle af indlæggene kommer til at gå igen herinde, men ellers må I også gerne holde et vågent øje derovre.

♥ Udforske vores nye espressomaskine. Indtil videre er vi virkelig glade for den men har liiidt problemer med, hvor fint bønnerne skal kværnes.

♥ Læse “Den grænseløse” af Jussi Adler færdig. Bagefter skal jeg i gang med Soulaima Gourani’s bog.

♥ Til madklub en masse. Jeg har nemlig både madklub med pigerne fra studie og gym, så jeg er ude at spise ihvertfald en gang om ugen, og jeg elsker det. Det er simpelthen sådan en god måde at få set hinanden i hverdagen.

♥ Og når vi snakker om mad, så skal jeg bage i uanede mænger. Finax har nemlig sendt mig næsten tolv kilo mel i alle afskygninger, haha. Der kommer en konkurrence, hvor I kan vinde det samme, så stay tuned.

♥ Og sidst men ikke mindst: Slutte i praktik og starte min sommerferie. Og for søren, hvor jeg dog glæder mig! Det her halve år har været for vildt, så jeg ser frem til at komme helt ned i gear med hundeørenusning, læsetid og afslapning.

Det var mine planer for den næste månedstid. Hvad har I mon af hyggelige aftaler, I glæder jer til? 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her