Billeder af Lloyd Revald

Godmorgen derude. Ved I, hvor I skal drikke lørdagskaffen henne? Hvis ikke har jeg et bud!

Man kan jo ikke sige, at Aarhus mangler kaffebarer. Tværtimod. Faktisk skyder der jo nye kaffebarer op, som om det var ukrudt, men ligeså hurtigt som de skyder, ligeså hurtigt visner mange af dem. Desværre. Men der er kommet en ny dreng i klassen, som lover ganske godt! Den hedder Kapitalisten, og ligger midt på Jægergårdsgade. Faktisk havde jeg ikke hørt om den, før en veninde tippede mig om stedet, og så skyndte Lloyd og jeg os ellers derop.

I mit hoved består en god kaffebar af tre ting: God kaffe, godt brød og så skal jeg føle mig hjemme og have lyst til at sidde der i timevis. Den fornemmelse fik vi i særdeleshed, for Kapitalisten ligger som sagt midt i Jægergårdsgade og har bænke, borde og åbne vinduer ud mod gaden. Et oplagt sted at nyde formiddagskaffen en lun sommerdag.

Og så har de god kaffe og vanvittigt godt bagværk. Bønnerne er enten fra CleverCoffee i Viby eller Holy Bean fra Fyn, og brød og kager er fra Briancon. Sagt på en anden måde går de op i kvalitet. Selv fik Lloyd og jeg spist os gennem både en jordbærtærte, brownie og to kopper kaffe 😉 Måske det siger lidt?

Faktisk er jeg slet ikke imod de store kaffekæder, men der er ingen tvivl om, at de små kaffebarer der skyder op, bliver drevet med hjerteblod. Desværre kommer jeg sjældent i Jægergårdsgade, men hvis I er på de kanter, må I endelig kigge ind. Som noget nyt ved jeg, at de serverer en valgfri kaffe, friskpresset appelsinjuice og en croissant fra Briancon til 75 kroner alle ugens hverdage. En rimelig god pris, hvis I spørger mig!

Jeg har allerede anbefalet stedet til nogle veninder, som synes, det var virkelig godt!

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

Kapitalisten 
Jægergårdsgade 59

Billeder af Lloyd Revald