FLAIR

karrierenetværket flair

FLAIR er et karrierenetværk for foretagsomme kvinder, der er i begyndelsen af deres karriere på tværs af brancher som kommunikation, marketing, HR og lignende, som ønsker nye, stærke relationer til ligesindede. 

I netværket får du et professionelt heppekor, der bidrager med inspiration, sparring og indspark til de udfordringer, du står med i dit arbejdsliv.

 

FLAIR giver dig:

  • afklaring omkring egne mål og forventninger til arbejdslivet

  • konkrete redskaber, der kan hjælpe dig med med at nå dine mål

  • øget viden …

  • en handlingsorienteret plan for de kommende 12 måneder.

Detaljer

5 x 2 timers møder

Lukket FB-gruppe

Min. et gæsteoplæg

Facilitator: Thit

Sted: Aarhus C

Tid: Klokken 19-21 

Pris: X

 

Hør, hvad nuværende deltagere siger

“At være ny på arbejdsmarkedet rejser en masse spørgsmål og udfordringer. Som nyuddannet har jeg haft stor glæde af FLAIR, hvor jeg har kunne drøfte mine tanker og sparre med ligesindede kvinder om ambitioner, arbejdsopgaver, arbejdsglæde m.m. Jeg har fået faglig feedback og støtte i udfordrende situationer, og så har karrierenetværket har givet mig mulighed for dele dét, jeg har flair for!”

Caroline Plovgaard

“I FLAIR er der højt til loftet, og plads til både at drømme stort og vende hverdagens udfordringer. Sammen med de super seje kvinder i FLAIR udvikler jeg mig personligt og fagligt, og bliver hele tiden klogere på hvordan jeg skaber det bedste arbejdsliv for mig. Netværket er ambitiøst, relevant og så er det ikke mindst en samling kvinder, som hepper på hinanden – og den gejst, synes jeg er helt unik”

Helene Aaskov

Vil du være med i FLAIR?

5 + 10 =

RElaterede blogindlæg