Karrierenetværket FLAIR

FLAIR er et karrierenetværk for foretagesomme kvinder med 2-5 års erhvervserfaring på tværs af brancher som kommunikation, HR, marketing og lignende. 

I netværket får du et professionelt heppekor, der bidrager med inspiration, sparring og indspark til de udfordringer, du står med i dit arbejdsliv. 

Et netværksforløb består af fem mødegange pr. halvår fra kl. 19-21 centralt i Aarhus. Temaerne er blandt andet arbejdsglæde, arbejdsopgaver og effektivitet.

 

Du får

  • Afklaring af mål og forventninger til arbejdslivet
  • Redskaber, der hjælper dig med at nå dine mål
  • Sparring på konkrete udfordringer
  • Inspiration til, hvordan du opnår større motivation og arbejdsglæde

 

Detaljer

  • Næste hold: Forår 2021
  • 5 møder á to timer
  • Sted: Mejlgade, Aarhus C
  • Tid: Klokken 19-21
  • Pris: 2400 kroner

 

 

 

 

Vil du have en plads i netværket?

Så send mig en mail, og fortæl lidt om, hvem du er. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Hør, hvad tidligere deltagere siger

“At være ny på arbejdsmarkedet rejser en masse spørgsmål og udfordringer. Som nyuddannet har jeg haft stor glæde af FLAIR, hvor jeg har kunne drøfte mine tanker og sparre med ligesindede kvinder om ambitioner, arbejdsopgaver, arbejdsglæde m.m. Jeg har fået faglig feedback og støtte i udfordrende situationer, og så har karrierenetværket har givet mig mulighed for dele dét, jeg har flair for!”

Caroline Plovgaard, projektleder, LIDL

“I FLAIR er der højt til loftet, og plads til både at drømme stort og vende hverdagens udfordringer. Sammen med de super seje kvinder i FLAIR udvikler jeg mig personligt og fagligt, og bliver hele tiden klogere på hvordan jeg skaber det bedste arbejdsliv for mig. Netværket er ambitiøst, relevant og så er det ikke mindst en samling kvinder, som hepper på hinanden – og den gejst, synes jeg er helt unik”

Helene Aaskov, design manager, Aarhus Vand

“At være en del af FLAIR har givet mig følelsen af, at jeg bestemt ikke er alene om de op- og nedture og tvivlsspørgmål, som jeg har haft i min første tid på arbejdsmarkedet. Det har gjort mig mere rolig og bedre til at handle på de ting, jeg har været i tvivl om. Og så har jeg mødt en hel flok vildt seje kvinder i samme branche som mig, som jeg bestemt kommer til at holde kontakten med!”

Dorte Toft Pedersen, content marketing specialist, KRIFA

Her kommer tidligere deltagere fra

Relaterede blogindlæg

Kender du 20/5-listen?