FLAIR

karrierenetværket flair

FLAIR er et karrierenetværk for foretagsomme kvinder, der er i begyndelsen af deres karriere på tværs af brancher som kommunikation, marketing, HR og lignende, som ønsker nye, stærke relationer til ligesindede. 

I netværket får du et professionelt heppekor, der bidrager med inspiration, sparring og indspark til de udfordringer, du står med i dit arbejdsliv.

 

Du får:

  • Afklaring af mål og forventninger til arbejdslivet

  • Redskaber, der kan hjælpe dig med med at nå dine mål

  • Sparring på konkrete udfordringer

  • Inspiration til, hvordan du opnår større motivation og glæde i dit arbejdsliv

Detaljer

  • 5 x 2 timers møder

     

  • Lukket FB-gruppe

  • Sted: Aarhus C

  • Tid: Klokken 19-21 

 

 

VIL DU HAVE EN PLADS I NETVÆRKET?

Så send mig en mail – så sender jeg dig mere information.

 

 

2 + 8 =

HØR, HVAD NUVÆRENDE DELTAGERE SIGE

 

“At være ny på arbejdsmarkedet rejser en masse spørgsmål og udfordringer. Som nyuddannet har jeg haft stor glæde af FLAIR, hvor jeg har kunne drøfte mine tanker og sparre med ligesindede kvinder om ambitioner, arbejdsopgaver, arbejdsglæde m.m. Jeg har fået faglig feedback og støtte i udfordrende situationer, og så har karrierenetværket har givet mig mulighed for dele dét, jeg har flair for!”

Caroline Plovgaard, ansat i supermarkedskæde

“I FLAIR er der højt til loftet, og plads til både at drømme stort og vende hverdagens udfordringer. Sammen med de super seje kvinder i FLAIR udvikler jeg mig personligt og fagligt, og bliver hele tiden klogere på hvordan jeg skaber det bedste arbejdsliv for mig. Netværket er ambitiøst, relevant og så er det ikke mindst en samling kvinder, som hepper på hinanden – og den gejst, synes jeg er helt unik”

Helene Aaskov, ansat i forsyningsvirksomhed

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Dorte Toft Pedersen, ansat i faglig organisation

RElaterede blogindlæg

Kender du 20/5-listen?