i-maj-vil-jeg-gerneGod søndag! Så kom maj med sit lune, lyse humør. Aarhus summer af forårsstemning, og jeg bliver endnu en gang bjergtaget af byen og fuldstændig genforelsket. Især sådan en dag som igår, hvor jeg drak kaffe i bragende solskin i Jægergårdsgade og senere nød en kold øl ved åen i selskab med tusindvis andre til SPOT. Hvis man ikke er overbevist om, at Aarhus er en skøn by, skal man altså besøge den i det tidlige forår. Så vil jeg vove påstå, at man bliver betaget.

Med lunere temperaturer og lange, lyse aftener har jeg fyldt kalderen godt op med rare aftaler og spændende arrangementer, som I kan få et indblik i nedenfor. Nogle af punkterne er allerede skrevet ind – andre håber jeg at kunne nå.

Som altid har jeg også skrevet en guide på ChriChri.dk om de arrangementer, du kan glæde dig til i den kommende måned i Aarhus. Du kan læse den lige her. 

PS: tidligere månedslister kan findes her.

I maj vil jeg gerne..

♥ Passe vores højbede. Spinaten, salaten og bønnerne, som jeg har forspiret i vindueskarmen, er nemlig blevet plantet ud, så nu skal de bare have masser af vand og sol. De fik en ret hård start med hagl og regn, så de trænger til lidt kærlighed.

♥ Træne med Albert. Vi er jo begyndt til hundetræning, og jeg falder altså af på det der træning.. Tobber tilgengæld er ret god til at lave små træningspas, så det er bare mig, der skal i gang.

♥ Spise sushi hos A+ Siam Sushi sammen med pigerne fra studie. Jeg har aldrig været dernede før, men det skulle eftersigende være virkelig godt?

♥ Have nogle flere hverdagsdates. Nogle gange føles vores lejlighed nemlig som en banegård, hvor jeg går, når Tobber træder ind af døren eller omvendt. Det er også okay, så længe vi tager lidt tid ud af kalderen til hinanden. Som da vi foreksempel nåede en morgenkaffe på vores yndlingscafe sidste torsdag.

♥ Spise varme hveder! Dét og så fastelavnsboller er mine mega guilty pleasures. Seriøst, findes der noget bedre end varme teboller med smør? Ikke hvis man spørger mig.

♥ Jeg er virkelig stolt over mit samarbejde med Lloyd, og jeg glæder mig så meget til at skulle portrættere Aarhus sammen med ham. Selvfølgelig kommer jeg også til at skrive anbefalinger selv, og hovedparten af billederne herinde er jo mine, men det er så fedt at have en at gå på opdagelse med.

♥ Købe ind og planlægge en sommerfest. Tobber og jeg har nemlig inviteret vores venner til havefest i starten af juni, og selvom det bliver rimelig lowkey, så er der alligevel lidt, der skal styr på.

♥ Holde fri. Jeg har nemlig nogle feriedage fra praktik, som jeg skal have brugt. Eller fri kommer jeg ikke til at holde – jeg regner nemlig med at bruge dem dels på bloggen og på en praktikopgave.

Det var mine overordnede planer for den næste månedstid. Lad os håbe, det gode vejr fortsætter! Har I nogle hyggelige planer, som vi andre kan blive inspireret af? <3

Ellers så håber jeg, I får en dejlig søndag. Jeg sidder med havregryn i skålen og har en løbetur foran mig. Bagefter skal jeg til årets første (og eneste) konfirmation.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

d058c8c2-48b5-4f61-b4ea-f342ffb6b2b1