Mandags-post

Foto herfra

Hermed en lille aftenhilsen efter, hvad der føles som verdens længste mandag. Det er sådan en, hvor det eneste jeg kan tænke på lige nu er, hvornår det er fredag igen, så jeg kan trække stikket, for jeg er godt nok baldret. De sidste fire dage har jeg nemlig været dødforkølet og hjemme fra arbejde både torsdag og fredag, så den første rigtige dag ude i virkeligheden var i dag. Det har simpelthen været så dårlig timet, for hvis I fulgte med på Instagram, kunne I nemlig se, at jeg lørdag morgen overraskede Tobber, der troede vi skulle til guldbryllup i Sønderborg, med brunch, og om aftenen havde jeg arrangeret, at næsten 20 af hans aller bedste venner stod klar til at overraske ham hos hans forældre, fordi han fyldte 25 i torsdags. Han blev så glad, og det var sådan en god aften, selvom det for mit vedkommende betød en ekstra dag i sengen i går.

Heldigvis har jeg det meget bedre i dag, og jeg regner med, at jeg er helt på toppen i morgen. Det skal jeg også helst, for jeg har så mange gode, rare planer de kommende dage i form af gode kaffeaftaler og madklubber, som jeg virkelig værdsætter, nu hvor jeg ikke ser mine veninder i løbet af hverdagen ellers. Det er nok det, jeg savner mest fra studielivet (udover ane lange ferier) – det der med, at hverdagen er fyldt med veninder, og man altid ved, hvad hinanden laver. Det positive er tilgengæld, at jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har følt, at jeg har så god tid til det, jeg ellers gerne vil. Det er verdens bedste følelse at kunne klappe computeren i om eftermiddagen og ikke skulle bruge aftenen på lektier.

Ellers er der ikke det store at berette herfra. Jeg håber, I har haft en dejlig weekend og en god start på ugen. Måske I også har ligget syge, ligesom resten af Danmark? I så fald håber jeg, I har det bedre. <3

 

 

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

No Comments

Leave a Reply