MIN UGE OG EN VINDER

d7ca249f-395c-4e85-b0a9-95aa40be84cdGod morgen. Sidste mandag satte jeg jo gang i en konkurrence, hvor I kunne vinde alt det, I ser på billedet nedenfor, og nu har jeg fundet en vinder. Det har været så hyggeligt at læse jeres bud på, hvem I vil invitere på brød. Der er blevet nævnt både mødre, søstre og veninder og ikke mindst brødre til fejring af eid.

Jeg har trukket lod, og det blev Freyja, som vil invitere sin lillesøster og familie på brød, når de kommer på besøg fra Færøerne. Jeg har sendt dig en mail.

Ellers vil jeg blot ønske Jer en dejlig mandag og start på ugen. For mit vedkommende står dagen i dag på en lang arbejdsdag, men efter den bedste weekend, gør det ikke så meget. Lørdag formiddag og eftermiddag brugte jeg nemlig helt alene med hjemmesyslerier, og i går var jeg et smut i sommerhus, så jeg synes, batterierne er godt ladet op. Resten af ugen er sådan set rimelig standard uden de store udskejelser, hvilket passer mig ganske fint.

Men hold lige øje med bloggen. Der kommer nemlig et indlæg om et super fint issted her i Aarhus, som jeg glæder mig til at dele med Jer!

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

52896820-3bef-499b-b4d4-7e74cea0cedc

1 Comment

  • Reply Cleta 15. juli 2017 at 11:59 am

    Hello my loved one! I wish to sayy that this article is awesome, nice written and
    include approximattely all imlortant infos. I would like to peer more posts like this.

  • Leave a Reply