udklip
I dag pakker jeg arbejdscomputeren væk, sætter mailen på auto-reply og holder sommerferie! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft den der boblende feriefornemmelse i maven. Måske er det fordi, det er min sidste sommerferie som studerende? I al fald glæder jeg mig som bare pokker! Især fordi Tobber og jeg i går rimelig spontant købte en rejse til Mallorca i slutningen af august.

Vi har tre ugers ferie sammen nu her, så tager jeg på ferie med min familie, og når jeg kommer hjem igen, starter han på sommerskole. Men i slutningen af hans sommerskole og lige inden eksamen, tager vi en afstikker sydpå, og det bliver så godt til os. Vi trænger. Til bare at være os. Uden lejlighed, vasketøj og Albe. Albe er dejlig – men han kræver, og jeg tror, vi kigger mere på ham end på hinanden, haha. Eller det ved jeg faktisk. Så det er det, vi skal. Holde i hånden og bare nyde hinanden inden vi begge to skal skrive bachelor det næste halve års tid. Vi skal have fyldt op på alle konti, og jeg glæder mig så meget!

Generelt er juli jo bare en helt fantastisk måned, som flyver afsted.

I juli vil jeg gerne:

♥ Besøge mine bedsteforældres sommerhus i Saksild. Vi tager derned fra onsdag til lørdag, og jeg elsker alt dernede. Det langsomme tempo, hvor det kan være et helt projekt at lave en kop kaffe, vandet, sandet. De bor lige ned til stranden, og det er altså fuldstændig meditativ at stå op og gå i seng med syn til havet. I kan se små glimt derfra her.

♥ I Grosser-badet, hvis det regner. Det er hundrede år siden, jeg var der sidst, men det er altså en virkelig god beskæftigelse, hvis sommervejret svigter.

♥ Til Toscana med min familie. Der håber jeg til gengæld ikke, at vejret svigter. Mon dog? Vi har før besøgt Firenze, men hvis I ligger inde med gode tips og anbefalinger, vil jeg meget gerne høre fra jer!

♥ Spise brunch ved åen. Normalt er jeg jo på arbejde i hverdagen, så jeg kan love for, at jeg skal tage revanche og spise billig brunch i løbet af ferien. Mit yndlingssted er Globen Flakket, men måske skal jeg udvide horisonten. Nogle gode bud?

♥ Og så skal jeg drikke formiddagskaffe en masse på fortovscafeerne. Bills Coffee i Vestergade og Street Coffee i Jægergårdsgade er sikre vindere. Jeg elsker at sidde dér med en kop kaffe i hånden og kigge på folk vandre forbi. Det er virkelig livet.

♥ Læse, læse og læse. I kan se, hvad jeg regner med at få slugt i løbet af sommeren lige her. Lige nu læser jeg “Karitas – Uden titel”.

♥ Forbi den der mærkelige globus nede omkring Dokk1. Har I set den? Indeni er der åbenbart en kæmpe stjernehimmel, og for 50 kroner kan man komme ind og høre et foredrag.

♥ Spise is. Gerne fra Mammis eller Social Foodies.

Alt i alt en hel masse dejlige ting. Store som små. Hvad skal I? Noget, vi andre kan blive inspireret af? 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

I september vil jeg3