goeteborg2Godmorgen. I dag tjekker jeg bare lige ind for et kort hej. Jeg er nemlig på vej til Gøteborg sammen med mine veninder fra gymnasiet. Som jeg skrev kort om her, har vi nemlig for længe siden aftalt en tur til den fine by i Sverige.

Vi har sovet i Nordjylland i nat og er nu på vej på færgen mod Gøteborg. Vi ankommer omkring middag og så har vi, hvad der svarer til en halv dag i byen, inden vi vender snuden hjem af igen i aften.

Så, bare lige et kort pip herfra med ønsket om en dejlig weekend til Jer. Jeg tjekker ind igen på mandag med en konkurrence om billetter til et spændende arrangement i weekenden. Måske I ved hvilket?

Skulle I have gode tips til Gøteborg, må I selvfølgelig hellere end gerne sende dem denne vej.

God weekend!

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her