Mit netværksforløb hos Ladies First

Noglegange kører livet og hverdagen på den anden side af skærmen afsted uden, at jeg når at dokumentere det herinde. Det skal der i sagens natur også være plads til, men en af de ting jeg aldrig rigtig har fået introduceret jer til er mit netværksforløb hos Ladies First.

Den opmærksomme læser ved måske, at jeg er co-lady, som det så fancy hedder, hos Ladies First, og at jeg derfor skriver blogindlæg til Ladies First-bloggen og ikke mindst er med til alle de seje arrangementer, vi laver. Med udover dét så er jeg her i foråret også en del af et netværksforløb, hvor vi er omkring 10 kvinder, der på tværs af alder, brancher, uddannelser og arbejdstitler mødes og snakker om, hvordan vi kan tackle de udfordringer, vi møder i vores arbejdsliv. Fælles for os alle sammen er nemlig, at vi er ansatte – til forskel fra de andre netværksforløb der også kører, som henvender sig til freelancere og start-ups.

Forløbet strækker sig over fem gange i løbet af foråret, hvor vi mødes og snakker os rundt om temaer som forhandling, passion, stress og emner derimellem, som man som lønmodtager kan støde på. Hver eneste møde bliver faciliteret af en facilitator, der sørger for, at vi kommer rundt om det hele.

Fire ud af de fem kursusgange er allerede gået, og det har været både inspirerende, tankevækkende og enormt lærerigt. Vi har blandt andet snakket om selvledelse, mål og ambitioner som virkelig har sat nogle tanker i gang hos mig, og jeg kan anbefale det til alle, som har lyst til at få et stærkt karrierenetværk af seje kvinder. Med mine tre måneder på arbejdsmarkedet er jeg selvsagt en af dem, der har mindst anciennitet, men på trods af både aldersforskel og år på arbejdsmarkedet, gør vi os utroligt nok mange af de samme tanker.

Jeg tænker, at nogle af de emner vi har vendt er relevante at dele herinde, fordi de går i tråd med mine tanker om løn og arbejdstid. Jeg skal bare lige finde en form, der giver mening. Hvis I har noget specifikt, I gerne vil høre om, må i endelig sige til.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

 

 

 

2 Comments

  • Reply Jobsøgning: Kender du 20/5-listen? 22. august 2018 at 7:38 am

    […] mindst spændende emne med et hav af vinkler, og derfor fyldte det også en hel del, da jeg gik på mit netværksforløb hos Ladies First, hvor størstedelen af os var relativt nye på jobmarkedet, og jeg tænker, at mange af jer der […]

  • Reply Mit karrierenetværk FLAIR - thitlund.dk 9. april 2019 at 8:55 am

    […] gik jeg længe og barslede med ideen om at starte et karrierenetværk – særligt efter mit netværksforløb sidste forår – og i januar kunne jeg endelig åbne op for tilmeldingerne til mit […]

  • Leave a Reply