moed-en-instagrammerGod eftermiddag ladies. Og mænd – jo jo, dem er der også nogle af. Det er altså det gode ved Google Analytics. At man kan følge lidt med i, hvem der kommer forbi domænet.

Lige siden jeg startede bloggen, har jeg kørt min lille føljeton “Mød en Instagrammer”. En kategori som fra dag ét har været ret så besøgt herinde. Med god grund, hvis I spørger mig. Instagram er en guldmine fyldt med inspiration, smukke billeder og et hav af dejlige damer. Nogle følger jeg kun med hos overfladisk, mens jeg næsten føler, at jeg kender andre som gode veninder. Men som den nysgerrig følger jeg er, er jeg så nysgerrig efter at vide, hvem dem bag kameraet egentlig er.

Siden bloggens start, har jeg haft besøg af fjorten seje Instagrammere, der har fortalt om, hvem de er, hvad de laver, og hvorfor de bruger Instagram. Indtil videre har jeg haft glæden af:

♥ Karen Sofie aka @kseberlin
♥ Caroline aka @carohoeck
♥ Freja aka @frejetroelsen
♥ Maria aka @lifebyklein
♥ Alona aka @alonavibe
♥ Anne aka @anneaskjær
♥ Karen-Marie aka @karenmariemunk
♥ Anna aka @annetfunder
♥ Ane aka @ascheel
♥ Louise aka @mortilmernee
♥ Annette aka @somewhereincopenhagen
♥ Dorte aka @bybak
♥ Susan aka @susanoestdahl
♥ Sidsel aka @sidsellydom

Men der er jo masser af flere dygtige, seje Instagrammere. Både de helt store kanoner og små perler. Derfor vil jeg høre Jer: Hvem synes I, skal på besøg herinde? Er der nogle, I følger, som I gerne vil lære endnu bedre at kende? Og er der mon noget, jeg skal huske at spørge om? Jeg vil meget gerne høre jeres forslag!

Ellers må I have en dejlig eftermiddag. Jeg er netop kommet hjem efter en gåtur med Albert, og når det her blogindlæg er udgivet, skal jeg til madklub hos en sød veninde.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ her