img_3400Min føljeton “Mød en Instagrammer” har holdt pause hen over sommeren, så jeg har glædet mig ekstra meget til at starte den op igen. Jeg elsker stadigvæk Instagram og synes, det er et gevaldigt genialt værktøj til at få dagens inspirations-kick, og jeg kan nemt bruge mange timer på at scrolle igennem de smukke billeder, der fylder mit feed. Derfor er jeg ekstra glad og stolt over, at nogle af de sejeste damer kommer herind forbi og gæster bloggen.

I dag får I lov til at få et kig bag kameraet hos søde Trine, bedst kendt som @trinestabergpetersen,  der tager stemningsfyldte billeder af sit liv som mor, sine smukke børn, deres smukke lejlighed og alt derimellem – og så er Trine jo bare gudesmuk og fuldstændig misundelsesværdig. Tag rigtig godt imod hende <3

Hvis I vil se endnu mere til Trine, kan I finde hende på www.trinesblend.dk.

Velkommen til Trine. Vil du ikke starte med at præsentere dig selv?
Jeg hedder Trine (Staberg Petersen – sjovt nok). Jeg er 38 år. Jeg er født og opvokset i en lille landsby udenfor Vordingborg på Sydsjælland. Jeg er uddannet sygeplejerske, men det arbejdede jeg kun som i 2,5 år. Jeg er stadig i sundhedssystemet, men beskæftiger mig med kommunikation og patientrettigheder. Jeg er mor til de dejligste tre. Alfred på syv år, Selma på fem år og lille Kalle Emil på halvandet år. Jeg blev gift med deres far i september sidste år, så lige om lidt har vi vores aller første bryllupsdag. Vi bor på Nørrebro og elsker det område vi bor i.

img_5109Hvordan begyndte du med at instagramme?
Jeg startede i 2012-13 stykker med at bruge Instagram. Jeg var stadig på barsel med Selma. Jeg vidste ikke rigtig hvad det gik ud på, men fangede alligevel hurtigt at det var spændende og et virkelig inspirerende forum. Ret hurtigt blev vi en lille fin gruppe, som stod samme sted i livet og mange af dem er jeg venner med IRL den dag i dag. Instagram er overfladisk på mange punkter, men for mig har det virkelig også en dybde af den gode slags. Jeg er fan.

Hvor lang tid bruger du på at tage billeder?
Jeg tager ret mange billeder og deler i princippet kun få på Instagram. Jeg bruger ikke så lang tid på det, ofte ser jeg situationen lige inden den opstår og så når jeg at hive telefonen op.

img_4008Hvilke redigeringsprogrammer bruger du?
Jeg bruger VSCO på alle mine billeder. Enten et særligt filter ellers redigerer jeg i deres manuelle funktion. Ofte får de også lige lidt ekstra guf inde i selve Instagram. En sjælden gang bruger jeg også afterlight. Når jeg scroller tilbage i mine billeder, kan jeg tydeligt se at jeg virkelig har været igennem mange forskellige redigeringsformer. Dengang jeg startede fandtes VSCO slet ikke.

Hvordan har du fået opbygget så mange følgere?
Åh, det er et svært spørgsmål. Det er ligesom bare sket. Det hænder at et brand reposter et af mine billeder og det akkumulerer lidt følgere. Jeg har nogle utrolig søde følgere og jeg har evig dårlig samvittighed over, at jeg ikke altid får svaret dem. Jeg gad godt, men tiden er ikke til det og jeg vil helst ikke sidde med næsen for meget nede i min telefon. Jeg har altid oplevet en rigtig god tone og så hjælper fællesskabet også en til at få flere følgere. Vi bakker hinanden op i det vi gør og viser. Hepper på hinanden, sender hinanden lykønskninger og andet i den dur. Ofte kan jeg blive helt overrasket over, at et særligt billede får så mange likes og som så også hiver følgere hjem på kontoen. Det er en skæg skør verden af små polerede firkanter.

img_5095Hvad er et godt billede for dig? 
Et godt billede for mig er 100% et billede, som ikke er opstillet. Men et billede af en ægte situation. Jeg elsker at fange lyset i mit hjem eller i naturen og mine børns leg. Den sidste tid har jeg pillet lidt mere i min egen navle, da jeg oplever at nogle bliver inspireret af min stil. Det er på en måde lidt grænseoverskridende med alle de billeder af mig selv – men også sjovt. Jeg elsker også selv at følge de profiler, hvor det hele ikke er for tænkt og for opstillet. Jeg laver dog helt sikkert også selv opstillede billeder – så en god blanding.

Hvem elsker du selv at følge? 
Jeg har mange favoritter  på Instagram. Her et ville udpluk i tilfældig rækkefølge:

@rockpaperdresses – fordi hendes stil inspirerer mig stort
@millefryd_knitwear – fordi jeg elsker børnestrik
@majannielsen – dygtig og god stil
@annkristinlhejl – smukt fint univers
@hjartesmil – farverne og så har hun en fin blog
@tessahop – børn og bolig
@omlhrastnik – farver og stemning
@vibekelentz – så fint hos hende.

Se endnu mere til Trine på Instagram eller følg med på hendes blog

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ her

img_4899img_4405

 

GemGem