img_4771Man må sige, at efteråret rigtig har taget fat, og jeg nyder at bo et land, hvor man kan mærke de fire årstiders forskellige ansigter. Særligt her om efteråret hvor man higer efter solens varme i ansigtet, mens kulden kommer snigende i ryggen.

Ligesom de to foregangende måneder, har jeg skrevet et indlæg på ChriChri.dk om hvilke spændende arrangementer, man ikke må gå glip af novembermåned her i Aarhus. Det er netop gået live, og du kan læse det lige her. Der er blandt andet et godt loppemarked, en koncert og en rigtig fantastisk udstilling på Aros.

Udover de ovenstående arrangementer, er der masser af andre hyggelige syslerier, jeg glæder mig til i den kommende måned, foruden en eksamen der nærmer sig med hastige skridt.

I november, vil jeg nemlig gerne…

♥ Spise rejer, aioli og cava ad libitum på Klassisk Fisk. Det skal jeg i aften med fire søde studiepiger uden nogen som helst grund. Det er virkelig hverdagsluksus.

♥ Holde madklub. Denne gang er det min tur, og jeg tænker lidt at lave en smagfuld thai-suppe. Måske denne her fra altid gode Julie?

♥ Til enebærgryde-aften hos min søde Farmor og Farfar. Det er verdens bedste tradition og min guily-pleasure. Andre end mig, der kunne spise enebærgryde hvér aften?

♥ Skrive eksamensopgave. Jeg ville helst undgå det, men håber, at kunne krydre det med en omgang god kaffe på en af byens cafeer med min eksamensgruppe. Måske på Fairbar?

♥ Forhåbentlig få styr på hvad det kommende forår skal bruges på. Jeg skal nemlig i praktik, og er netop nu ved at få forhandlet et rigtig godt praktiksted på plads. Men mere om det senere.

♥ Bruge en formiddag på cafe kun med mig selv. Det er noget, jeg gør regelmæssigt, men det er desværre ved at være noget tid siden, så trangen melder sig. Måske I har læst Emilys indlæg om selvsamme emne?

♥ Holde jule-bage-dag. Selvom Tobber og jeg har været kærester i over 5 år, kender vores forældre ikke hinanden særlig godt. Derfor foreslog han, at vi skal holde store julebage-dag, hvor vores familier kommer på besøg i vores lille hybel og bager julegodter. Slet ikke dumt.

♥ På Aros og se udstillingen med Joana Vasconcelos, som jeg kun har hørt godt om. Efterfulgt af kaffe selvfølgelig.

♥ Læse “Journal 64” færdig. Selvom jeg virkelig læser meget, er jeg kun kommet til tredje bog i Afdeling Q serien, men jeg er allerede helt bidt.

Hvad har I at se frem til den kommende måned? Måske der er noget, jeg har glemt? Ellers må I have en dejlig mandag!

november1november2