oktober1-001
Oktobermåned er allerede godt i gang og inviterer med sin bidende kulde og mørkbrændte farver til masser af indendørssysler og råhygge. De mørkere aftener giver mig på en helt anden måde end sommeren ro og tid til fordybelse, hvilket min liste for ting jeg gerne vil nå i oktober også afspejler.

Min liste for september måned kom jeg faktisk nogenlunde rundt om, og det er sjovt at læse, om jeg nåede det, jeg gerne ville. Jeg synes selv, det er god måde at fokusere lidt på alle de rare ting, man glæder sig til, hvis studie og skole hober sig op.

Jeg håber, I kan bruge listen som inspiration til hvad man kan lave, når efteråret rigtig tager fat, eller som et sjovt indblik i min kalender.

I oktober vil jeg gerne:

♥ Holde spilleaften for nogle søde veninder og deres påhæng.

♥ Besøge ACFM (Aarhus Central Food Marked). Jeg drømmer om både kaffe fra La Cabra og lækker tapas fra CANBlau.

♥ Høre Alex Vagas på Train på onsdag. Hans koncert på NorthSide var helt vanvittig, så jeg har skyhøje forventninger.

♥ Besøge min mors have og bage lun æblekage. Måske noget ligende denne her?

♥ Spise brunch på Ziggy (igen), nu hvor deres brunch kun koster 20 kr.

♥ Læse “After You” af Jojo Moyes færdig. Jeg troede ikke, at den på nogen måde kunne leve op til “Me before You”, men indtil videre, gør den det virkelig godt.

♥ En tur til Budapest med Tobber. Vi var der faktisk også i påsken, men vi blev fuldstændig betaget af den flotte by, og tager derfor en forlænget weekend i efterårsferien.

Laver I på samme måde et overblik over, hvad I har at se frem til? Og er der mon noget, jeg har glemt?

oktober2-001 oktober3-001