Godmorgen. Har I rare planer i dag? Selv sidder jeg med morgenkaffen og nyder, at jeg har en hel dag foran mig uden de store planer. Udover at købe rammer til nogle billeder, jeg gerne vil have op i stuen.

Som jeg fortalte, brugte jeg hele mandag på Silkeborgsøerne i kajak med tre gode veninder, hvor vi var afsted fra tidlig morgen til sen aften. Sen aften fordi det endte med lidt for mange gin og tonics, men ikke desto mindre var det sådan en hyggelig dag, hvor vi virkelig fik sludret igennem og talt om løst, fast og alt der imellem, og jeg sætter så stor pris på sådan nogle dage som dem. Fordi de bare giver ekstra plus på kontoen selvom, det kræver noget mere planlægning.

Faktisk er det noget, jeg har ekstra særligt fokus på – altså at gøre noget ekstraordinært sammen med dem, jeg holder af. Gøre i stedet for bare at ville. Slet ikke at det egentlig behøver at være ekstraordinært, men jeg prøver virkelig at prioritere at GØRE noget af alt, det jeg gerne vil. Jeg er nemlig sådan en, der har hundrede gode intentioner – de er bare ikke noget værd, hvis ikke jeg fører dem ud i livet.

Derfor ringer, skriver og inviterer jeg til alt fra kaffeaftaler til spilleaftener og finder nogle anledninger til at ses både i kort og lang tid. Vores sommerfest, som vi holder i august, er også et godt eksempel. Da vi holdt den sidste år, var det sådan en succes, at vi holder det igen i år, selvom det altid er et lidt større arbejde.

Så hermed en lille opfordring til at huske at gøre i stedet for bare at ville – jeg øver mig hver eneste dag og bliver bedre hele tiden, og sommerferien må være den perfekte anledning til at nå noget af det, man gerne vil. Men i dag er kalenderen fri for planer, og det nyder jeg også. Jeg håber, I får en dejlig torsdag hvad end, I har på tapetet.