Jeg har ikke fået nævnt det herinde – det skete også ret så meget ud af det blå – men Tobber har fået job. Han læste egentlig en kandidat, men da en jobmulighed bød sig, takkede han ja, og derfor er vi begge to gået fra at være studerende til arbejdstagere på et par måneder.

Det er selvfølgelig fantastisk, og det har sine klare fordele, men et emne der bliver ved med at vende tilbage, og som vi snakker meget om er time-management. At tage styringen på arbejdstid, fritid, hverdag, så tiden ikke bare forsvinder mellem fingrene på os.

Efter jeg er begyndt at arbejde, synes jeg, at jeg er kommet i underskud af tid. Alle siger, at det bedste ved at arbejde er, at man har fri, når man har fri. Og det er også rigtigt. Alligevel føler jeg, at jeg løber mod tiden, og at jeg bliver forpustet, når jeg kigger i kalenderen. Som jeg fortalte, er jeg begyndt at stå ekstra tidligt op for at nå det hele, men det kan heller ikke være rigtigt, at jeg død og pine skal stå op før byen vågner for at have tid nok.

Tobber arbejder 37 timer, og for tiden arbejder jeg mere end mine 30. Vi er altså langt fra oppe på +40 arbejdstimer, og jeg kan godt forstå, hvis der er nogen, der synes, at vi er priviligerede. Uden børn, uden de store forpligtelser – med al den tid foran os, vi har lyst til. Alligevel løber vi fra den ene aftale til den anden, for eksempel spiser vi ikke aftensmad sammen en eneste gang i denne her uge, og ofte ser vi kun hinanden i overleveringen af Albe, som vi ikke vil have er alene hjemme mere end otte timer om dagen.

Jeg elsker alle mine aftaler, men jeg skal til at prioritere. Skære det nødvendige fra, flytte det til weekenderne eller måske være mere konsekvent i forhold til, hvad jeg vil bruge min tid på. Eksempelvis vil jeg altid prioritere mine tre-fire træninger om ugen, men måske jeg skal til at lave nogle regler for, hvor mange arrangementer og aftaler jeg må have i hverdagen. Utroligt nok har vi jo allesammen lige mange timer i døgnet, selvom jeg ser misundeligt til, når alle andre virker som om, de har mange flere timer i døgnet, end jeg har.

Hvordan får i tiden til at strække? Til at se venner, familie, købe ind, rydde op, træne og ikke mindst være gode medarbejdere? Jeg er nysgerrig, for det virker som om, der er nogen, der kan klare det hele på den halve tid, og jeg kunne virkelig godt bruge nogle fifs.