Opskrift // Greenie

På næsten alle punkter er jeg en late starter. Eller måske en smule konservativ om man vil. Eksempelvis blev jeg først sent glad for kassebukserne, jeg smagte matcha latte for første gang i december, og ligeledes blev januar også måneden, hvor jeg endelig fik prøvet den der greenie, som alle snakker om. Mens jeg stadig ikke forstår, hvordan nogen kan drikke matcha latte, så må jeg bøje nakken og sige, at sådan en greenie faktisk godt kan være ganske lækker. Så sidder der nogle derude, der, ligesom jeg, er en smule skeptisk, når nye madvarer og diverse ting bliver moderne, så kan jeg altså sige god for greenien. Ihvertfald hvis I skruer godt op for den friske smag i form af eksempelvis ingefær og havtorn.

Opskrift: Greenie (1 portion) 

En halv banan
En halv kiwi
En lille håndfuld havtorn*
En håndfuld frossen spinat
To centimeter ingefær
En halv dl. væske (jeg brugte vand og mælk)
Evt. spirulina og matchapulver
Pynt ala kokosflager, chiafrø, tørret hindbær, mandler.

*Har du ikke havtorn, tror jeg, at appelsinsaft også vil gøre det fint  

Fremgangsmåde 

  1. Skræl banan, kiwi og ingefær
  2. Blend alle ingredienserne. Smag til med havtorn, ingefær og væske. (Hvis du ikke bruger frossen spinat, skal du komme isterninger i)
  3. Pynt med din yndlingstopping
  4. Voilá

 

 

No Comments

Leave a Reply