Så er vi hjemme igen efter verdens dejligste ferie. For søren hvor har det været en god tur (jeg skribler på guiden), men ligeså godt som det er være ude, ligeså meget nyder jeg at komme hjem. Næsten. Ej, lige nu gad jeg godt et par dage mere nede i varmen. Jeg elsker at rejse og synes faktisk, jeg gør det alt for lidt. Fra Billund kan man jo virkelig nemt rejse til alle byer i Europa, så hvorfor gør man (jeg) det ikke mere? Tobber vil gerne besøge de østeuropæiske lande, mens jeg drømmer om Amsterdam. Men i første omgang er næste destination Portugal, som vi skal til i slutningen af september.

Men indtil vi skal afsted igen, vil jeg prøve at holde fast i lidt af feriestemningen, og derfor kastede jeg mig i går ud i at lave hjemmelavet is-te, og det blev overraskende godt! Så hvis I har lidt ferie-blues, er det et godt værn. Jeg lavede isteen på sort te, men jeg tænker, man også sagtens kan lave den på grøn?

Ellers må I have en dejlig lørdag <3 Jeg havde mine gymnasiepiger på besøg til aftensmad i går, og i dag står den på langsom morgenmad med Mads og Monopolet og lidt arbejde. I morgen kigger jeg ind med et indlæg, hvor I kan vinde billetter til Food Festival, så stay tuned.

OPSKRIFT PÅ HJEMMELAVET IS-TE 
1 liter kold te
Sukker efter behov
Citroner og mynte
Isterninger

FREMGANGSMÅDE

  1. Bryg en stor kande te og tilsæt sukker (hvor meget afhænger af smag. Jeg brugte cirka én spsk). Jeg brugte rabarber-te fra Fredsted.
  2. Lad teen trække indtil den er helt kold.
  3. Hæld teen på kande gennem et kaffefilter for at filtrere bundfald. Tilsæt et par skiver citron og stil teen i køleskabet i minimum 6 timer.
  4. Hæld teen på glas og server med isterninger og eventuelt mynte.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

GemGem