billede-30-08-2017-16-51-51God søndag. Hold da op en efterårsweekend, hva? Med regn og intet kig til himlen. Derfor brugte Tobber og jeg en del tid i sofaen i går med bog og te, og jeg fik endelig læst Selfie af Jussi Adler færdig. Nogen, der har læst den? Jeg ved nemlig ikke helt, hvad jeg synes. I dag skulle vejret heldigvis blive bedre, og inden jeg begiver mig ud på dagens løbetur, vil jeg dele en rigtig søndags-opskrift med jer.

Som I kunne se i mit indlæg om, hvad jeg laver i løbet af en uge, så står jeg for det meste tidligt op og tager en tur i fitness. Faktisk synes jeg, at det er langt lettere at komme afsted om morgenen end sidst på eftermiddagen, hvor jeg bare har aller mest lyst til at være hjemme eller bruge tid sammen med Tobber og mine veninder.

De fleste jeg snakker med, siger, at de ikke træner om morgenen, fordi de så er hundesultne klokken 9. Og det kan jeg sagens forstå, og det er jeg virkelig også, selvom jeg altid spiser lidt inden træning. Derfor vil jeg i dag dele min opskrift på sunde morgenmadsmuffins, som er hurtige og nemme at bage og som virkelig mætter. Geniale eller nytænkende er de ikke – det er jo faktisk bare bagt havregrød – men det behøves det jo heller ikke at være for at være godt. Ofte bager jeg dem om søndagen, så de er klar efter morgentræningen mandag morgen. Så måske det skal være dagens lille projekt?

MORGENMADSMUFFINS (cirka 6 styks)
3 dl finvalsede havregryn
1 dl mælk
1 æg
1 groft revet æble
1 tsk bagepulver
Lidt salt
Kanel
Pynt (ala tørret dadler, hindbær og mandler)

Fremgangsmåde 

  1. Bland havregryn, mælk og æg sammen
  2. Riv æblet groft og tilsæt det til blandingen sammen med bagepulver, lidt salt og kanel efter smag
  3. Hæld blandingen i muffinsforme (jeg bruger altid silikone-forme) og pynt med hindbær, tørret dadel og mandler – eller hvad du nu lige har.
  4. Tænd ovnen på 200 grader og bag dem i cirka 20 minutte

Jeg har en del veninder, der allerede har fået opskriften, og jeg lover, at de mætter godt! De er også gode som en lille eftermiddags-snack, hvis sulten melder sig. 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

 

GemGem

GemGemGemGemGemGem