OPSKRIFT / NEM SNUEKNUSER

SnueknuserFryser du? Eller har du lidt ondt i halsen? Så har jeg den perfekte opskrift.

Jeg elsker appelsiner, især lige nu, hvor de er i sæson.  Jeg spiser dem oftest som mellemmåltid eller som aftensnack, men med én appelsin kan du hurtigt fremtrylle en varm, sødmefuld snueknuser, der kan slå selv den værste snotnæse væk. Samtidig er den fyldt med c-vitamin og ingefær, og er også rigtig god på de kolde vintermorgener.

Snueknuser med appelsin og ingefær (1 glas)
1 appelsin
Ingefær efter smag
Agavesirup (eller andet sødemiddel)
Lidt vand

Fremgangsmåde
Riv ingefær groft
Pres saften fra appelsinen ud i en gryde
Tilsæt vand (ca 1 dl)
Bring gryden i kog
Smag til og tilsæt ingefær og agavesirup efter smag

Skal det gå hurtigt, kan det laves direkte i glasset med kogende vand.
______

Ellers så håber jeg, I får en rigtig dejlig lørdag. Herhjemme er vi på vej i IKEA, og i aften skal jeg hjem til min Farmor til julehygge. Så jeg klager bestemt ikke.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

snueknuser2

 

 

 

No Comments

Leave a Reply