Brr, hvor er det koldt i de her dage, hva? Når jeg er ude at gå med Albert om morgenen er det både med vanter og hue, og så er det altså vinter. Og med koldere tider får jeg en umådelig lyst til varme, mættede supper og comfort food.  Og det må man virkelig sige, at dagens opskrift er svaret på. Jeg tror, vi spiser thai-suppe en gang om ugen i gennemsnit i løbet af vinteren. Det er så nemt, lækkert og lunende, og så kan man putte nærmest alt i. Det er det første, vi kaster os over, når vi ikke ved, hvad vi skal lave, og derfor har jeg også serveret det for mine veninder (måske lidt for mange gange..).

Selvom suppen virkelig er nem, og jeg kan lave den med lukkede øjne og et næsten tomt køleskab, så har jeg mange veninder, der har spurgt efter en opskrift, så jeg tænkte, at jeg ligeså godt kunne dele den med jer også.

THAI-SUPPE TIL 2

Ét kyllingbryst
2 tsk rød karrypaste
1 fed hvidløg
3 gulerødder
Et par stængler broccoli
En halv rød peber
En håndfuld champignoner
En håndfuld spinat
3 spsk soja
2 spsk fiskesovs
1 bouillonterning og 6 dl vand
1 dåse kokosmælk
Salt, peber og chili efter behov
Eventuelt: Citrongræs, ingefær, lime og nudler

Psst: Er køleskabet helt tomt, og er du i tidsnød, kan du altid bruge en frossen wokblanding! 

Fremgangsmåde 

  1. Kog kyllingebrystet eller skær det i mundrette bider
  2. Skær alle grøntsagerne fint
  3. Varm en pande op og tilføj karrypaste
  4. Tilsæt grøntsagerne og kyllingen og svits det let
  5. Hæld kokosmælk, bouillon og vand ved
  6. Tilsæt soja, fiskesovs og eventuelt citrongræs og ingefær efter smag (husk at citrongræs ikke kan spises)
  7. Lad det simre en halv time
  8. Server med lime og nudler eller brød

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

GemGem

GemGem

GemGem