På besøg hos Dorte Bak

Godmorgen – og god fredag formiddag. I dag bliver det bare lige en kort hilsen herfra. Jeg ville nemlig bare sige, at jeg er på besøg ovre hos Dorte Bak. Dorte venter nemlig på, at de snart får en lækker, lille bomuldtot, og i den forbindelse har hun spurgt mig, hvad man med fordel kan huske, bør gøre og ikke mindst hvad man kan glæde sig til, når man får en hundehvalp i hjemmet.

Jeg er selvsagt ikke ekspert, men Albert har virkelig ikke været nem, så jeg synes alligevel, at jeg med rette kan give et lille indblik i, hvad man kan forvente sig af en hundehvalp. Ligesom jeg har gjort herinde, hvor jeg har fortalt, hvordan det er at have hund som ung, og ikke mindst hvor jeg har fortalt hvor sød, han (også) kan være.

I kan læse mit indlæg hos Dorte lige her, hvis I har lyst. Ellers så håber jeg, I får en dejlig weekend. Vi skrives ved i morgen, hvor jeg deler inspiration til weekendmorgenmaden. 

No Comments

Leave a Reply