Opskrift // Peanutbutter-dip til friske forårsruller

Jeg gad godt sige, at jeg spiser varieret, men sandheden er, at jeg noglegange bliver fuldstændig skør med én ret, og så har jeg lyst til den hele tiden. Sådan har jeg over flere år haft et had/kærligheds-forhold til friske forårsruller, men især om sommeren hungrer jeg efter lækre, friske, sprøde grøntsager.

Derfor har der været friske forårsruller på menuen op til flere gange de seneste par uger, som jo bare er en super nem ret, der kan laves med alt, hvad køleskabet nu engang indeholder. De faste bestandele herhjemme kan I se nederst i indlægget – en ting der dog helt sikkert er på bordet, er en hjemmelavet peanutbutter-dip.

Hjemmelavet peanutbutter-dip

En lille dåse kokosmælk
5 spsk peanutbutter
Et fed hvidløg
½ tsk revet ingefær
5 dråber fiskesauce
Soya og limesaft efter smag

  1. Pil hvidløget og tilsæt resten af ingredienserne i en blender til dippen er cremet og ensartet
  2. Smag til med soya og limesaft

Dippen er, som I kan se, utrolig nem at lave, og det er en god kontrast til de friske, sprøde grøntsager, som efter nogens smag kan blive lidt for raw. Udover dippen har vi også altid hoisin sauce til, der er en tyk, sød sauce, der smager fortrinligt!

Nedenfor kan I se, hvad vi ellers plejer at fylde rispapirsrullerne med alt afhængig af, hvad vi lige har i køleskabet.

Forslag til fyld
Friske spinatblade
Broccoli
Gulerødder
Mango
Friske forårsløg
Rød peber
Agurk
Avokado
Koriander

1 Comment

  • Reply Opskrift: Kold nudelsalat med cashewnødder og peanutbutterdressing 15. juli 2018 at 10:19 am

    […] Se min opskrift på dressing til friske forårsruller […]

  • Leave a Reply