Opskrift // Peanutbutter-dip til friske forårsruller

13. juni 2018

Jeg gad godt sige, at jeg spiser varieret, men sandheden er, at jeg noglegange bliver fuldstændig skør med én ret, og så har jeg lyst til den hele tiden. Sådan har jeg over flere år haft et had/kærligheds-forhold til friske forårsruller, men især om sommeren hungrer jeg efter lækre, friske, sprøde grøntsager. Derfor har der været friske forårsruller på menuen op til flere gange de seneste par uger, som jo bare er en super nem ret, der kan laves med alt, hvad køleskabet nu engang indeholder. De faste bestandele herhjemme kan I se nederst i indlægget – en ting der dog helt sikkert er på bordet, er en hjemmelavet peanutbutter-dip. Hjemmelavet peanutbutter-dip En lille dåse kokosmælk 5 spsk peanutbutter Et fed hvidløg ½ tsk revet ingefær 5 dråber fiskesauce Soya og limesaft efter smag
  1. Pil hvidløget og tilsæt resten af ingredienserne i en blender til dippen er cremet og ensartet
  2. Smag til med soya og limesaft
Dippen er, som I kan se, utrolig nem at lave, og det er en god kontrast til de friske, sprøde grøntsager, som efter nogens smag kan blive lidt for raw. Udover dippen har vi også altid hoisin sauce til, der er en tyk, sød sauce, der smager fortrinligt! Nedenfor kan I se, hvad vi ellers plejer at fylde rispapirsrullerne med alt afhængig af, hvad vi lige har i køleskabet. Forslag til fyld Friske spinatblade Broccoli Gulerødder Mango Friske forårsløg Rød peber Agurk Avokado Koriander

Kommentarer

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *