Det sker ofte, at jeg bliver i tvivl om, hvorvidt mine blogindlæg egentlig er spændende, relevante eller særlig givende. Noget, jeg ellers prøver at efterleve. I ved, kvalitet fremfor kvantitet. Derfor har jeg også længe (næsten et halvt år) haft denne her kladde liggende, hvor jeg ville tippe jer om en lille kærlighed, jeg har stående på vores bogreol.

Jeg havde egentlig droppet indlægget, men i går var jeg sammen med fem veninder, hvor vi dels snakkede om den enes avokadoplante, og hvorfor den mon opførte sig så mærkeligt, og dels var rundt og se på alle andre planter i lejligheden, og så tænkte jeg, at jeg nok godt alligevel kunne dele indlægget her med jer.

For nok gør det ikke verden til et bedre sted, beriger jer gevaldigt eller noget helt tredje, men planten her giver mig en lille bitte smule hverdagslykke hver eneste dag, og det må vel være et okay kriterie for at skrive om det.

Planten fik jeg af min farmor til min fødselsdag tilbage i april, og billederne snyder lidt, for henover sommeren har den vokset sig stor og fin. Den hedder en aspargesplante (Asparagus), og er både nem og glad, hvis bare den får vand en gang om ugen.

Jeg mener, min er købt hos Bang & Thy i Klostergade, men jeg tror, den kan fås de fleste steder. Hvis I er ekstra nørdet (ligesom jeg), kan I læse mere om planten her. Og så ville jeg faktisk ikke mere. Udover at ønske jer en dejlig mandag – jeg er selv på vej til workshop med arbejde i Vejle, og ellers står eftermiddagen på træning og te med en veninde. Vi skrives ved!