Godmorgen fra Portugal.

Har I det godt? Her går det glimrende, skulle I være i tvivl. Men kunne det gå meget anderledes med skyfri himmel, omkring 30 grader, strand, pool og fantastisk natur? Jeg tror det ikke. Det er en ret sikker vinder.

Kort sagt så stortrives vi. De sidste par dage har vi været forholdsvis tidligt oppe, spist morgenmad og så ellers været på tur. Først til den nærliggende by, derefter kystbyen Tavira og i går tog vi en lang tur til den østligste del af Portugal og med færge til den spanske grænse. Vi ligger altså ikke til den lade side, tværtimod, og i rigtig Tobber-stil er størstedelen af vores ture forgået på cykel. En rejseform jeg har skulle vænne mig til men efter syv år sammen, så er jeg blevet bidt og nyder, hvordan ferier (også) kan opleves på to hjul. Det hele tager lidt længere tid, men man kommer altså vidt omkring og gerne steder, man ellers ikke får set.

I dag er tempoet lidt langsommere. Vi startede med en løbetur ind efter morgenbrød, og imens Tobber sidder med næsen begravet i en bog har jeg tid til at kigge herind. Hvad dagen ellers skal bruges på, ved vi ikke endnu – præcis som ferie er bedst.

Jeg vil lade billederne nedenfor tale for sig selv – som I kan se, er her helt magisk – og ellers bare ønske jer en dejlig onsdag. Vi ses, når vi er hjemme igen!