Projekt lejlighed #3

Godmorgen derude. Har I en dejlig weekend? Har I haft gode, rare planer? Slappet den eller givet den gas? Jeg har faktisk gjort begge dele. Fredag aften var jeg til koncert med Tobber, som var en del af min fødselsdagsgave. I går drak jeg kaffe med en gammel barndomsveninde, og så brugte jeg aftenen på at agere bartender til en af Tobbers forældres venners fest (det var langt!). Det var ganske underholdende – især fordi min far spillede – og ikke mindst fordi, jeg hver eneste gang jeg ser Tobbers forældre i festlige anledninger ønsker, at jeg er ligeså frisk, når jeg engang runder de 60. Selvom vi var sent hjemme, er jeg heldigvis ganske frisk i hovedet, og jeg har en hel dag foran mig uden de store planer. Det er SÅ dejligt, og jeg glæder mig til at skulle nusse rundt i lejligheden.

Det er jo faktisk allerede ved at være halvanden måned siden, at vi flyttede ind, og jeg synes, vi er kommet forholdsvis hurtig på plads. (Luksus)problemet er jo, at vi er flyttet i noget meget større, og derfor har den største udfordring været at få fyldt pladsen ud og gøre lejligheden hyggelig. Der er ikke stykke vej igen – blandt andet i spisestuen der er meget tom, hvor jeg drømmer om at få en stor, smuk billedevæg.

Faktisk er spisestuen det rum, som flest komplimenterer, og det er også noget af en luksus at have en spisestue med plads til gæster, men det rum som vi ultimativt selv er gladest for, er køkkenet. Det er en drøm at have så meget køkkenplads, og vi stornyder, at vi både kan lave mad derude og ikke mindst sidde ved bordet og spise eller læse, og at der er plads til, at gæster kan sidde ned, imens vi nusser rundt. Vi har allerede haft så mange hyggelige aftener ude i køkkenet, og jeg glæder mig til endnu flere.

Næste step i projekt-lejlighed er at slibe bordpladen i køkkenet, som trænger til en kærlig hånd, få sat et bord op i soveværelset, så vi kan have en lille kontorplads, men første projekt er altså at få spisestuen på plads. Udover ting på væggene mangler der også en lampe og nogle andre småting, så det håber jeg, vi snart får gjort. At komme på plads i en lejlighed sætter virkelig min (i forvejen lille) tålmodighed gevaldigt på prøve, men jeg prøver at nyde processen.

I kan se flere billeder af lejligheden her og her.
Se vores gamle lejlighed.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

 

 

3 Comments

 • Reply 2 år og tak - thitlund.dk 12. august 2018 at 7:26 am

  […] en hund. Jeg er blevet færdig med mit studie. Jeg har været jobsøgende. Jeg har fået job. Vi er flyttet – faktisk to gange. Jeg har fået sjove jobs gennem bloggen. Jeg har rejst – til […]

 • Reply Lisa 20. oktober 2018 at 6:41 pm

  Hej søde Thit!

  Jeg har lidt spørgsmål angående jeres fine køkken! Ved du hvad mærke jeres skab over gas-komfuret er? Jeg leder virkelig efter sådan et skab som skal kunne skjule gasmåler og samtidig have plads til emhætte (som jeg formoder jeres har?).
  Tak for den fineste blog! Jeg skal snart til Århus (fra KBH) og glæder mig allerede til at afprøve dine anbefalede cafeer osv.

  Mange hilsner fra
  Lisa.

  • Reply Thit 22. oktober 2018 at 5:24 pm

   Hej Lisa.

   Tusind tak for dine søde ord! Sikke en dejlig måde at starte ugen på – hvor hyggeligt at du har lyst til at følge med fra København!
   Ift. dit spørgsmål: Hele køkkenet – inklusiv skabet over komfuret – er fra HTH. Jeg aner ikke, hvor gammelt køkkenet er, men jeg tror, det er sådan nogle standardskabe. Jeg håber, du kan bruge svaret? Ellers må du endelig sige til!

   Rigtig god tur til Aarhus 🙂 Klem

  Leave a Reply