Projekt: Ny lejlighed #2

Godmorgen fra endnu en fødselsdags-fejrings-dag. I går havde jeg besøg af veninder, og om lidt banker min familie på døren til brunch. Som jeg sidder og skriver dette blogindlæg, sidder jeg ude i køkkenet, som I kan se på billedet ovenover, imens kaffemaskinen brummer i baggrunden med udsigt til Domkirken. Tiden flyver afsted, og vi har snart boet i vores nye lejlighed over to uger, og i takt med at vi kommer på plads, jo gladere bliver jeg for den. For den er så dejlig. Stor, lys og med et skønt køkken, som vi lever og ånder i. Vi er slet ikke på plads endnu – vi mangler hele spisestuen – men derfor tænkte jeg alligevel, at jeg ville dele nogle små glimt af lejligheden med jer. Det virker nemlig som om, I gerne vil følge lidt med i, hvordan vi kommer på plads, så det skal jeg gerne prøve at vise jer.

Hvis I har nogle konkrete ønsker til bolig-indlæg, er de også meget kærkomne. 

I kan se vores gamle lejlighed lige her – der er nok en del, I kan genkende 

(Vores – okay mest min – elskede kaffestadion. Dén er jeg glad for!)

(Et glimt af vores spisestue, som stadig er det rum, der er mindst på plads – men det skal komme.. Ikke?)

(Et hjørne af vores kæmpe-store badeværelse med masser af skabsplads til alt det, man hader at have fremme)
 

(Entre med mine yndlings-billeder)

(Vores køkkenplads som vi lever og ånder i. Her er både plads til en stille morgenmad og gæster som i går, hvor jeg havde veninder på besøg)

(Vores vindue i soveværelset og hjørnet af det, der skal blive vores arbejdsstation)

(Soveværelset og Alberts kongedømme – sengen – som han er i, når vi ikke er hjemme)

1 Comment

  • Reply Projekt lejlighed #3 - thitlund.dk 27. maj 2018 at 11:26 am

    […] kan se flere billeder af lejligheden her og her. Se vores gamle […]

  • Leave a Reply