Projekt: Ny lejlighed

Godmorgen. Et lille pip fra mig på en morgen, som føles som forår. I mandags – lige da vi var landet – skyndte vi os op i vores nye lejlighed, som vi fik nøglerne til, og lige siden har vi faktisk brugt hver eneste vågen time, udenfor skole og arbejde selvfølgelig, på at male og gøre lejligheden klar til indflytning på lørdag. Hold nu fast, det er et stort projekt, men det går faktisk overraskende hurtigt fremad. Heldigvis for det. Vi har nu malet alle rum bortset fra væggen i stuen, som I kan se på øverste billede – fordi vi stadig er i tvivl, om den skal males hvid eller forblive beige – og så et par små hjørner hist og her.

Men det skal nok blive godt. Lejligheden er lige, som vi drømmer om, og jeg glæder mig til at komme på plads og få en ny hverdag og rutine her.

I er mange, der har spurgt, om det er eje eller leje, og det er leje – vi lejer den af mine søde svigerforældre, og den ligger i byens smørhul, nemlig Mejlgade.

Faktisk en gade jeg havde svoret, jeg aldrig ville bo i igen. Vi boede her for nogle år siden, i en anden lejlighed, og der var så meget larm – nat og dag selvom vi boede på 4. sal – men den nye lejlighed ligger heldigvis i den stille ende, og vi kan ikke høre en lyd. Så det er dejlig.

Det skal nok blive godt. Rigtig godt tror jeg faktisk. Både gaden og lejligheden gror på mig, selvom jeg ofte holder af det velkendte, og jeg glæder mig til at vise jer alt det nye. Men indtil videre ser et lille glimt af lejligheden sådan her ud, indtil vi i morgen har det store flyttehold klar.

Jeg håber, I har det godt. I må have en rigtig dejlig weekend!

3 Comments

 • Reply Maja 6. april 2018 at 9:08 am

  Hvor spændende med den nye lejlighed! Glæder mig til at se billeder af det færdige resultat 🙂

  • Reply Thit 6. april 2018 at 9:46 am

   Dem glæder jeg mig også til at dele 😉 Det bliver dejligt at komme på plads! Rigtig god weekend, når du kommer dertil!

 • Reply Projekt: Ny lejlighed #2 - thitlund.dk 22. april 2018 at 7:56 am

  […] kan se vores gamle lejlighed lige her – der er nok en del, I kan […]

 • Leave a Reply