Det er skørt, hvordan man altid får ekstra travlt inden sådan en ferie. Alting hober sig op: Vasketøj, venindeaftaler, arbejde og støv i krogene. Der er dobbelt så meget, der skal nåes på den halve tid, og vi er lige kommet i tanke om, at vi var glemt “Turen går til”.. Men nu er vi på vej. På vej i lufthavnen og om et par timer letter vi med flyet med kurs mod Mallorca, og JEG GLÆDER MIG. Sådan helt ned i maven og ud i fingrespidserne. Til at slappe af. Dase, læse bøger, spise is og glo. Kigge ud på vandet og kun overveje, hvorvidt jeg kan klemme en is mere ned. Og kysse og have kærestetid.

Vi skal bo på hotel i Palma, og jeg har researchet lidt og blandt andet kigget Sidsel og Lasses fine Mallorca-guide igennem, men ellers har vi ikke de store planer. Vi vil gerne cykle lidt, så hvis I har nogle bud på, hvor vi bør cykle hen, må I endelig sige til? Jeg har hørt godt om Cala Pi?

Ellers må I have en dejlige uge. Tobber skal læse til eksamen, mens vi er dernede, så jeg regner stærkt med at kigge ind forbi. Blandt andet med en anbefaling til en bog, som jeg har læst forfra og bagfra mange gange.

Jeg kommer helt sikkert også til at ligge billeder på Instagram, så hvis I har lyst, kan I følge lidt med der.

Rigtig god dag <3

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her