Godmorgen. Har I det godt? Har I mon fået sommerferie? Det synes jeg, alle omkring mig har, men det er jo også ved at være på tide for dem, der læser? Jeg har lidt svært ved at lure, hvor mange af jer der arbejder, og hvor mange der er studerende, men jeg ved, at der er en del, der snart er ved at være færdige. I er nemlig ekstra synlige i kommentarfeltet – tak for det forresten! <3

Men – jeg har ikke sommerferie endnu. Der er godt og vel fire uger til, at jeg kan klappe computeren sammen, men jeg prøver at snige så meget ferie ind i programmet som muligt. Det var sidste uge et godt eksempel på – se bare med nedenfor – og det kommer den næste uge heldigvis også til at bære præg af med brunch med min lillesøster og aftensmad på stranden med søde veninder. Men i dag skal det handle om den forgange uges herligheder.

I må have en fortræffelig uge – ferie eller ej <3

(I fødselsdagsgave af Tobber fik jeg en tur ned til The Lazy Wombat, som endelig blev indløst i weekenden – hold nu fast, det var godt! Mere om det snart)

(Haha, han ligner ikke en, der er så glad for mig, men jeg er eksta glad for ham. Der var lige en periode, hvor jeg synes, han var møgirriterende, men lige nu er han såååå sød. Se lige der. Han elsker at putte, og Tobber og jeg er ikke til at drive ud af sengen om morgenen, når han ligger som midter-ske på ryggen og med alle fire poter opad bare for at blive nusset på maven. Lille A <3 )

(Månedens bog herhjemme er denne her – den er virkelig god! Jeg mangler lige nogle sider, men så kommer der en anbefaling! Hvis I mangler inspiration til sommerferiestakken, kan I se mine ønsker og anbefalinger her)

(Mit netværksforløb hos Ladies First er desværre allerede overstået, og det betød farvel til denne her fine udsigt over Mejlgades hyggelige gårde. Jeg elsker Aarhus!)

(Noget andet der også er stoppet, inden jeg har fået set mig om, er vores kajakkursus, som endte med en lang sejltur på Silkeborgsøerne. Nu skal vi bare til en kajakprøve, der indebærer, at man ligger med hovedet under vand, og det er jeg meget lidt begejstret for. Så lidt at jeg ikke ved, om jeg nogensinde består.. Nu må vi se.)

(Der er så mange spændende arrangementer i Aarhus, at jeg kunne bruge hver eneste aften på at rende fra det ene til det andet, men i torsdags endte jeg hos BART til oplæg og talk med Iris Bakker om usikkerhed. Et emne jeg egentlig gerne vil tage op – jeg skal bare lige finde en god form.)