(Klargøring til brunch med min familie søndag morgen)

(Den fineste solnedgang ved Tangkrogen i onsdags, da jeg spiste is med min mor og Tobber)

(Vin på Vin Danmark sammen med resten af Aarhus fredag eftermiddag. Faktisk blev et glas til flere, da alle Tobbers studievenner og dertilhørende kærester joinede os)

(Sådan her så det ud, da jeg skrev det her indlæg på min fødselsdag – med kaffe, magasiner og min nye kalender på Emmerys)

(Min søde farfar der snakker med Albert og min fars hund, Pælle, i køkkenet søndag morgen)

(Pizza og bobler på Gorms til blogger-arrangement i tirsdags)

(En stille stund i vindueskarmen søndag eftermiddag efter en god weekend med fine grene)

Hold nu kaje en vild uge, jeg havde i sidste uge. På både godt og ondt. Jeg lagde ugen ud med at sige farvel til vores familiehund, som vi har haft igennem de sidste 13 år. Det var på ingen måde sjovt men desværre en kendsgerning, at han ikke havde det godt længere. Derfor brugte vi mandag aften på dyrehospitalet, og tirsdag morgen havde jeg noget så tørre øjne og et tungt hoved. Fra den ene yderlighed til den anden skulle jeg tirsdag aften til bloggerarrangment med pizza og bobler ad libitum, og selvom det virkede en smule forkert og ude af kontekst, så var det rart med et afbræk. Og sådan fortsatte ugen med ekstra spræl og glimmer på i anledning af min fødselsdag, som blev fejret i større eller mindre grad fra torsdag til søndag. Ikke at jeg klager. Tværtimod. Det har været en fornøjelse at have besøg af både familie og venner, som har afløst hinanden i ét væk.

Denne her uge bliver noget mere stille og rolig. I skrivende stund sidder jeg i sofaen med en kop eftermiddagskaffe, imens jeg overvejer, om jeg skal kaste mig ud i at lave hjemmelavet hveder, så der kan komme en opskrift på bloggen. Ellers står de næste dage primært på nogle lange arbejdsdage, netværksmøder og ikke mindst en kærkommen fridag fredag.

Jeg håber, I får en dejlig uge – forhåbentlig med lidt hverdagsglimmer.