SMÅ GLIMT

Godmorgen. Har I ferie? Det håber jeg! Herhjemme sidder jeg med dagens første kop kaffe på Emmeryes efter morgentræning, og når det her indlæg er udgivet, skal jeg give min praktikopgave et ordenligt huk. Den skal nemlig afleveres her om ikke så længe. Heldigvis har jeg ekstra overskud efter verdens dejligste weekend i sommerhus. Måske nogle af jer følger med på Instagram? Så har I set lidt dernede fra.

Det er helt vildt, hvad sådan en minitur gør ved humøret, overskuddet og parholdet. Det burde være obligatorisk have en forlænget weekend væk fra hjemmet et par gange om året. Jeg vil vædde med, at det vil knække de triste skilsmisse-statistikker, haha!

Det har ihvertfald været så godt for os, og den har stået på total afslapning, boglæsning, binge-watching (sæson to af Broen er på DR, og vi sluger den råt) og ikke mindst 50 kilometers cykling, fordi vi skulle tur-retur ind til byen fredag. Vi har ikke anet, hvad klokken var, for det var fuldstændig underordnet. Har spist, når sulten meldte sig og vågnet, når solen stod ind af vinduerne. Det er altså luksus, og vi har knuselsket det. Da vi sad på stranden med en kikkert og spottede marsvin i havet, som det rene pensionistpar vi helt sikkert lignede, kunne jeg ikke lade være med at skraldgrine. Det er sådan jeg gerne vil sidde, når jeg bliver gammel. Uden fornemmelse for tid og bare dase.

Haha, men der er længe til, at jeg skal på pension, og i dag er ret så hverdagsagtigt. Og det gør ikke så meget. Hverdagen og vores frimærke i øgaderne er nu altså det, der fylder mest, og det er slet ikke så skidt endda. Nu vil jeg drikke min kaffe, kigge på praktikopgave og lade billederne herunder tale for sig selv.

Rigtig god mandag!


(Morgenmad part I. Vi hentede morgenbrød fra bageren hver morgen, men inden rundstykket røg ind, dækkede jeg lige bunden med en omgang yoghurt)

(Vi elsker pizza, og derfor skulle vi selvfølgelig også have det dernede. Med rucola fra haven)

(Hvis der var én drink, jeg skulle drikke resten af livet, skulle det være gin og tonic. Det smager jo som slik. Her med gin fra Heymans og gode tonics. Tobber er begyndt at nørde – til stor fornøjelse for mig, haha)

billede-05-07-2017-16-37-37
(Albe elsker at være i sommerhus. Dét er altså et hundeliv, der er værdigt, og man får næsten dårlig samvittighed over, at man bor i en lille lejlighed i byen. Haha, men her er han i snor, fordi han spiser så mange krabber)

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

1 Comment

  • Reply Annette Beck 10. juli 2017 at 4:05 pm

    Du er bare dejlig

  • Leave a Reply