Små ting

Aaarh. Jeg har det godt for tiden. Sådan ned i maven godt. Hvor jeg stort set synes, hver eneste dag er god, hvor jeg glæder mig til den næste, og hvor kalenderen byder på en god blanding af arbejde, aftaler og mig-tid. En balance der som altid er sindssygt svær at finde, men som jeg nyder til fulde, når den endelig er der. I dag er et godt eksempel – jeg startede arbejdsdagen tidligt, kunne smutte med god samvittighed før klokken fire, og nu sidder jeg i sofaen med computeren efter en god lang tur med Tobber i den ene hånd og Albert i den anden. Foran mig venter en times tid med bloggen, en pilateshold og ellers en stille aften på sofaen.

Nogle gange er det svært at sætte en finger på, hvad det er, der gør, at livet spiller, eller korthuset vælter, så lige nu suger jeg glæden og overskuddet til mig og stornyder det. Og som det så ofte er, så ser alting lidt mere lyserødt ud, når man har de lyserøde briller på – se bare med nedenfor, hvor jeg samlet nogle af de ting, der har gjort mig særligt glad den sidste tid <3

(Som altid gør ham her mig glad. Så glad at jeg kunne gemme krummer i øjenkrogen og vinde en præmie for al det tandkød, jeg viser, når han er i nærheden. På fredag – præcis – har vi været kærester i 7 år. Det er ufatteligt, og jeg føler mig som jordens heldigste. Vi skal kærligheden både fredag med tapas og søndag med brunch. Intet mindre kan gøre det)

(Prø’ li’ at se – når det her syn møder dig i skoven, så er det altså nemt at komme ud at løbe. Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde er blevet så betaget af efteråret? Måske har det heller aldrig været så smukt? Jeg ved det ikke – jeg ved bare, jeg godt gad, at vores fire årstider hed forår, forår, efterår, efterår.)

(Men det flotte efterår gør også, at jeg bliver for kæk, hvad angår påklædning.. Det var lidt for koldt med både bare fødder, ankler og uden jakke, men vejret er jo så svært for tiden! Derfor tænkte jeg, at jeg sagtens kunne lune mig på hjemmelavet kaffe og i en striktrøje, da vi gik en tur gennem byen sidste søndag. Apropros den hårfine balance mellem at have for travlt og have tid til det, man gerne vil, så var det her et eksempel på sidstenævnte. Faktisk skulle vi ikke det store – udover at slentre – og det er magisk at have tid til det. Til at gå uden mål og bare snakke)

(De her to <3 Amen altså. Albert er lige blevet klippet, og han ligner et nyklippet får. Han er kun halv størrelse, og selvom jeg normalt elsker hans store bamsehovede, så ser han altså sød ud sådan her. Især med butterfly på vej til min farfars fødselsdag)

(Det er ikke så længe siden, jeg delte en anbefaling til tapasrestauranten Forlæns&Baglæns i Jægergårdsgade, og i lørdags var jeg forbi igen. Denne gang med min mor og Tobber, inden vi tog i biffen og så Journal64. Filmen har jeg blandede følelser omkring – det har jeg ikke med maden. Den var nemlig ligeså god som sidst! Mangler i et sted at hive kæresten, veninden eller jeres mødre hen, så får Forlæn &Baglæns mine varmeste anbefalinger!)

(Kender I det med, at der er nogle ting derhjemme, man bliver ved med at have det sådan lidt ambivalt med? Sådan har jeg altid haft det med vores blå lænestol. Da jeg så min venindes forældres stol var det noget helt andet – uden helt at kunne sætte ord på det, er det præcis sådan en, jeg godt kunne tænkte mig, og jeg var endda så heldig, at de skulle af med den. Udover nye puder har jeg ikke gjort noget ved den, og nu står den og pynter i stuen)

7 Comments

 • Reply Anne 23. oktober 2018 at 6:14 pm

  Jeg snakkede så sent som i fredags med min veninde om, at vi ikke kunne huske, hvornår der sidst havde været en efterårsferie med så lækket vejr. Jeg var nok ude på den smukkeste løbetur fredag morgen, hvor ruten gik ned forbi Tangkrogen. Her blev jeg mødt af en rød himmel, helt stille vand og de smukkeste efterårsfarver fra træernes blade. Om aftenen var jeg til halloween i Friheden, som også var en skøn efterårsaften. Ja, efteråret er nok den smukkeste årstid, når den viser sig fra din gode side. Jeg tænkte, at jeg nok jinxede det med det gode vejr. Og ganske rigtigt. Min løbetur i morges var – lad mig sige det mildt – en mindre fornøjelse end i fredags 😉
  Jeg skal også på Forlæns & Baglæns i morgen – dog kun til en kop kaffe, men det ser virkelig også hyggeligt ud derinde 🙂
  Sidst – men ikke mindst – stort tillykke med jeres syv års dag på fredag <3

  • Reply Thit 24. oktober 2018 at 8:52 am

   Jeg kan simpelthen heller ikke huske, at vejret har været så magisk? Og bladene – det er som om, de bare bliver ved med at holde de smukke, dybe nuancer! Men ja, man skal passe på, hvad man siger 😉 Da jeg udgav indlægget i går, var det jo et forfærdeligt efterårsvejr – i dag er det heldigvis noget mere mildt med blå himmel og frisk vind. Det er simpelthen den bedste årstid! Og hvor dejligt med Forlæns&Baglæns – da vi var der, var der også en del, der bare drak vin og kaffe, og den er jo så hyggelig med udsigt til Jægergårdsgade. Det må du nyde :-* Og tak – det er vildt, hvordan årene bare spiser hinanden. Jeg tænker, der kommer et indlæg om det – det kan noglegange lyde så pladderromantisk, og det er det også, men der har sørme også været blod, sved og tårer.

   Du have en rigtig dejlig onsdag søde Anne – det er hyggeligt at følge med i, hvad du går og laver – rigtig god kaffeaftale <3

   • Reply Anne 24. oktober 2018 at 5:36 pm

    Det vil være et rigtig fint indlæg – uagtet pladderromantik eller ej 😉 Og mange tak – du må også have en dejlig aften :-*

 • Reply venterpaavin 23. oktober 2018 at 8:24 pm

  Åh, tapas – verdens hyggeligste måltid!

  • Reply Thit 24. oktober 2018 at 8:46 am

   Ja, virkelig! 🙂

 • Reply 7 år - thitlund.dk 26. oktober 2018 at 4:34 pm

  […] jeg fortalte, så er det i dag, at Tobber og jeg har været kærester i 7 år. “7 år, Niller – 7 […]

 • Reply I november vil jeg.. - thitlund.dk 1. november 2018 at 12:28 pm

  […] I følger med på Instagram, har I nok lagt mærke til, at jeg læser, og læser og læser (gerne i denne her stol). Lige nu er jeg i gang med en ordentlig klæbert (med den selvmodsigende titel) “Et lille […]

 • Leave a Reply