Små ting

I ved det godt. Inspirationen er på det laveste for tiden, og derfor er det også mere end en uge siden, jeg sidst har kigget herind. Og skal jeg være ærlig? Så har jeg nydt det. I stedet for at brokke mig over, at jeg ikke når det, jeg gerne vil, så prøver jeg at være i det og i stedet bruge krudtet der, hvor jeg har lyst, og hvor det giver mening. Lige for tiden er det både med næsen i en bog en kold eftermiddag og sammen med andre til aftensmadaftaler og hyggelige eftermiddage. Det vidner min kamerarulle også om, som I kan få et kig i her med masser af billeder fra de sidste par ugers herligheder.

Jeg håber, I har det dejligt. Er I også i en slags vinterhi med hang til hyggelige indendørsaktiviteter og mindre online-tid?

(Hvis vi starter i kronologisk rækkefølge, så så min frokost – eller second breakfast – sådan her ud. Jeg har nemlig arbejdet hjemme i dag, og så nyder jeg at kunne spise sådan en omgang med computeren on the side)

(Se lige – kan I se det? Det grønne træ – mit første ‘julepynt’. Mine veninder griner og siger, at det ikke har noget med jul at gøre, men nu hvor jeg ikke er den store julegris, så er det altså store sager! Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov at låne noget af min farmors julepynt, og jeg glæder mig sådan til at hænge det op. Det er klassisk og meget mere mig end alt det der med lyserøde hotdogs med glimmer, og jeg ved ikke hvad, som Tiger sælger. Er jeg den eneste?)

(Når vi snakker om vinterhi, så er det her et godt eksempel på, hvad jeg prioriterer for tiden – en kold mandag eftermiddag i Dome Of Visions med Albert sovende (næsten) ved fødderne og en bog og en kop kaffe. Det er simpelthen lykken i den mest asociale form. Det er sådan nogle øjeblikke, jeg virkelig nyder til fulde. For nok nyder jeg tosomheden (mest), og jeg glæder mig, til vi bliver en lille familie, men sådan at kunne trække stikket og gøre lige, hvad man vil – det er simpelthen værdsat så længe, det varer)

(Plante-lykke en masse. De gror jo som bare pokker! Især min monstra – hvordan håndterer i dem? Skal man lave stiklinger? Klippe den ned? Lige nu gror der de længste fangarme ud..)

(På min ønskeseddel for november stod der en hel dag sammen med mine veninder, og det fik jeg. Det blev til en gåtur i skoven og efterfølgende pizzalavning og varm kakao. Det var meningen, vi skulle have set Den Store Bagedyst, men vi ævlede simpelthen så meget, at vi aldrig kom dertil)

(Sådan her ligger og Tobber og Albert hver eneste morgen. Albert elsker at ligge i hans armhule og blive nusset på maven. Det gør det altså virkelig svært at stå op og komme ud af fjerene…)

(Inden jeg så SKAM (som virkelig var god!), spiste jeg på Central Food Marked med en god veninde, der kunne anbefale et sted, jeg ellers ikke kendte, der laver de noget så berømte shakshuka, og det var viiirkelig lækkert! Det kan jeg altså godt anbefale. Sådan en herlighed koster lige omkring 100 kroner)

(Når man ikke bruger tiden på at være online, så er der jo ekstra – og særlig værdsat – tid offline. Den brugte jeg i søndags på at hjælpe mine bedsteforældre med en ny skorsten til sommerhuset. Eller jeg hjalp ikke så meget.. Men jeg fik klippet grene til årets julepynt)

No Comments

Leave a Reply