Små ting

Godmorgen. Har I haft en dejlig weekend? Jeg kom hjem fra tre dages workaway (der var mindst ligeså meget pleasure) med mit arbejde sent lørdag eftermiddag, og så tog jeg ellers direkte til min søsters 18-års fødselsdag. Jeg kan slet ikke forstå, hun fylder 18. Jeg synes jo lige, jeg selv har været der med gymnasiefester, kørekort og de første byture? Men det har jeg ikke. Faktisk havde jeg været kærester med Tobber et år, da jeg var 18, og vi har snart 7 års dag. Tiden flyver afsted..

Og når vi snakker om at se tilbage, så får I i dag et lille kig i kamerarullen med billeder fra den sidste tid. Jeg håber, I får en dejlig start på ugen og ikke mindst oktober måned <3

(Man kan jo ikke sige Sverige uden at sige kanelbullar, og selvom man skulle tro, det var løgn, har jeg aldrig smagt hverken kanel- eller kardemommebullar før, men de er jo SÅ (!) gode! Det er lige før, de konkurrerer med croissanter, og det er altså stort i min verden. De var så gode, at vi købte fire styks med til København, hvor vi var på et hurtigt besøg hos Tobbers nevø på vejen hjem – PS: Jeg lover, der snart kommer en guide til Malmø)

(Og fra den ene herlighed til den anden – kaffe. Jeg elsker at drikke den ude, men når man kan lave sådan en her derhjemme, så kan det næsten ikke betale sig at gå ud. Vi har haft lidt bøvl med vores maskine, men vi har vist løst problemet, og jeg kunne dermed trylle sådan en her frem. Mmmmh.. Den slår altså alle Nespressomaskiner!)

(Som sagt var arbejdsturen ligeså meget fornøjelse, og vi mødtes alle aftener klokken halv syv på tagterrassen til drinks, inden vi tog ud og spise. Normalt er jeg ikke så meget til mojito, men denne her var bomben, og se lige en fin indpakning (hvis man ser bort fra miljøsvineriet). Måske det kan kopieres på en lidt mere miljørigtig måde?)

(Det, de fleste glemmer, når de overvejer at købe hund, er, at man skal gå med dem mindst tre gange om dagen. Herhjemme foregår det efter rimelig faste rutiner – jeg har morgenturen, Tobber har om aftenen, og så deles vi om eftermiddagen, men når synet ser sådan her ud, så stornyder jeg den. Vi er begyndt at gå ud forbi Dome of Visions, og det kan anbefales til andre hundeejere)

(I slutningen af oktober har Tobber og  jeg været kærester i snart 7 år, men når jeg ser sådan her ud, når jeg kigger på ham, så tror jeg godt, vi kan tage 7 år mere. Han er verdens bedste. Intet mindre. Også med trætte morgenøjne)

2 Comments

 • Reply Anne 1. oktober 2018 at 7:30 pm

  Åh, jeg føler også lige, at jeg har været 18 år, men det er næsten allerede seks år siden nu … jeg begynder også at føle mig en anelse gammel, når min yngste fætter er flyttet hjemmefra nu 😉 Det er lidt skægt at tænke tilbage på, og at man (jeg) dengang så sig selv som voksen – og det var man bare slet ikke, og jeg føler ikke en gang, jeg er det nu, haha.
  Jeg elsker at gå ture, og selvom Aarhus har nogle smukke ruter, er en af de ting, jeg savner allermest, siden jeg flyttede hjemmefra, at have vores hund med. Når jeg besøger mine forældre tager jeg altid frivilligt morgenturen, for der er intet bedre end at få frisk luft fra dagens start med en af de bedste venner i verden, mens resten af byen enten er ved at vågne eller ræser af sted for at komme på arbejde 🙂

  • Reply Thit 3. oktober 2018 at 10:04 am

   Åhh hvor kan jeg bare genkende det! Udover min søster, så fylder min lillebror også 18 år om lidt, og jeg synes også, jeg var meget mere voksen, da jeg var i deres alder samtidig med, at jeg synes, de er så små. Det er så ambivalent. Tænk, hvordan man ikke får det med sine børn?! Haha, det tør jeg slet ikke tænke på. Og ja – morgenture (gerne i weekenden) inden byen vågner er magisek! Fuldstændig. De er bedst med hund, men forhåbentlig kan du nyde dem uden, når du ikke er hjemme? <3

  Leave a Reply