Godmorgen. Hold da fast, hvor var der stille, da jeg cyklede gennem byen i morges klokken lidt i otte. Det er først nu, jeg er kommet i tanke om, at folk (ihvertfald nogen) holder efterårsferie, selvom jeg snakkede om det så sent som i forgårs. Generelt er der ikke særlig mange på mit arbejde, der holder ferie, men der har alligevel indfundet sig en vis feriestemning, og der tikker ikke helt så mange mails ind i indbakken som normalt.

Men ligesom alle andre dage så er det første, jeg gør, når jeg møder ind at hente en kop kaffe – en af glæderne ved at arbejde versus være studerende. Det er simpelthen luksus bare at trykke på en knap, og så kommer der dampende varm kaffe, uden man skal røre en finger. Og vi har god kaffe på kontoret. Jeg drikker kun almindelig kaffe med en sjat mælk (gerne sød) og næsten altid på samme tidspunkter – omkring klokken halv ni, klokken ti og klokken to. Stort set på slaget. Men det betyder, at der ryger minimum tre kopper kaffe indenbords, og det synes jeg er mere end rigeligt. Faktisk har jeg ikke rigtig lyst til kaffe, når jeg kommer hjem, men jeg vil gerne have noget at lune mig på ved boglæsning, hundeluftning eller blogskrivning, og derfor tyer jeg som oftest til te om eftermiddagen.

Jeg har før delt min te-glæde med jer, og ligesom med så meget andet, så er jeg (som I nok kan høre) rimelig principfast, og jeg nyder rutiner, ritualer og faste traditioner. Derfor er jeg stadig svært glad for Min Yndlingste af Kirsten Kronborg, men da vi var i Malmø, smagte jeg en te, jeg var nødt til at købe med hjem.

Jeg har siden fundet ud af, at man også kan købe den herhjemme, men det siger altså noget om smagen, at jeg med lys og lygte ledte efter den i Sverige. Teen, som det hele handler om, er Turmeric Ginger fra Supertea. Fællesnævneren for alle Superteas tevarianter er, at de indeholder såkaldt superfoods – ingredienser der er særligt rige på vitaminer og antioxidanter. I denne her te er der (sjovt nok) ingefær og gurkemeje men også kanel, lakrids og gotu kola (som jeg ikke aner, hvad er). Gurkemejen indeholder en masse antioxidanter og øger kroppens egen antioxidant enzymer, og gotu kola skulle eftersigende være vanddrivende og hjælpe med at rense kroppen af med forskellige toksiner.

Det er selvfølgeligt godt, men det er nu engang smagen, der er vigtigst, og den er særdeles god! Smagfuld og fyldig, og så får teen den flotteste dyborange farve. Pakken indeholder 20 breve, men jeg er allerede ved at være igennem de fleste, og jeg skal derfor snart ned efter forsyninger. Jeg kan se, at de fleste helsekostbutikker forhandler den, men Matas skulle vist også have den.

Og dermed et te-tip på sådan en helt almindelig tirsdag og med ønsket om, at I får en dejlig start på dagen <3