TIP / GRATIS KAFFE I AARHUS

gratis-kaffe-aarhus-fairbarPå sådan en grå mandag, er det godt et lille tip om, hvor man i november måned kan få gratis kaffe. Det er faktisk ikke mig selv, der opdagede det, men min kammerat som jeg skriver eksamensopgave med.

I november måned er Fairbar nemlig så søde at forære gratis kaffe hver torsdag fra 10-15.

Der er faktisk en del, der ikke kender til Fairbar, men det er en lille hyggelig cafe, som serverer rigtig SU-venlig mad og kaffe. Derudover har de livemusik to gange om ugen og andre gode, sjove arrangementer. Sidst men ikke mindst er Fairbar ejet af KFUM/KFUK og alle ansatte hos Fairbar er derfor frivillige. Overskuddet fra cafeen donerer de til forskellige støtteprojekter rundt omkring i verden.

Min eksamensgruppe og jeg var forbi i torsdag, og jeg kan kun anbefale det. Vi tænkte, det måske ville være svært at koncentere sig, men vi var faktisk overraskende produktive grundet den stille baggrundsmusik og relativt få gæster.

Nu er tippet i al fald givet videre! Skulle man have lyst til at kigge forbi en anden dag, serverer de en bolle og valgfri kaffe til 40 kr.

Herhjemme er det mandag i sin reneste form og står som de fleste mandage på træning efterfulgt af eksamensskrivning og vejledning på skolen. Vi er gået ind i sidste uge af eksamen, så der er lys for enden af tunnelen, men indtil på torsdag kræver det ekstra meget kaffe og selvforkælelse.

Jeg håber, I har fået en dejlig start på ugen!

Billedet er venligst lånt herfra.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

2 Comments

  • Reply Annette Beck 21. november 2016 at 9:13 pm

    Tak for tips om gratis og god kaffe. Knus og fortsat god eksamens læsning

  • Reply thitlund 22. november 2016 at 7:06 pm

    Selv tak Farmor. Måske dig og Farfar skal ned forbi. Knus

  • Leave a Reply