Tips til Amsterdam?

Aah – ferie. Endelig min tur! I går eftermiddags klappede jeg arbejdscomputeren i, og i dag pakker vi kufferten og tager til Amsterdam. Ej, jeg glæder mig. Lige nu sidder jeg med morgenkaffen, inden jeg om lidt snupper et hold i fitness. Vi skal nemlig først flyve i aften, men inden da skal vi ud til min mor og lillebror, som vi skal rejse med.

Vejrudsigten ser ikke særlig lovende ud – det kommer vist til at regne lidt alle dage – men med masser af tøj og et par gode sko, så går det nok. Vi har på forhånd booket billetter til Van Gogh Museet og Stedelijk, som jeg virkelig glæder mig til at se – især sidstenævnte, der både har Picasso og Matisse.

Ellers så er programmet ret åbent, så I må endelig byde ind med gode ideer til, hvad vi skal se, spise og opleve. Jeg samler sædvanligvis det hele i en guide, når vi er hjemme igen. 

Ellers vil jeg bare ønske jer nogle dejlige fridage med påskefrokost, skiferie eller hvad I nu ellers får tiden til at gå med. Måske jeg tjekker ind dernede fra – ellers hører I fra mig på den anden side. Rigtig god påske!

Er I på ferie, kan I læse mine guides til Mallorca, Marokko og Toscana.

Husk, at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

No Comments

Leave a Reply