Jeg tror slet ikke, at jeg har fået det fortalt herinde, men på lørdag rejser Tobber og jeg til Marokko – nærmere bestemt Marrakech. Det er faktisk lidt en tilfældighed, at det lige blev dér, men vi har længe gerne ville ud at rejse en uges tid eller fjorten dage i januar efter et hårdt halvt år med bachelorskrivning, og vi har kigget på alt fra Sri Lanka til Thailand, Amsterdam og pludselig fandt vi billige flybilletter til Marrakech.

Vi lander lørdag aften og bliver hentet i lufthavnen, og så kører vi til en lille bjergby, der hedder Imilil, hvor vi dagen efter skal på vandretur med en lokal guide. Der er vist hundekoldt (det vil sige ligeså koldt som herhjemme), men turen skulle eftersigende være fantastisk. Vi skal sove oppe i bjergene, og dagen efter kører vi tværs igennem Marokko ud til en ørken. Der omsadler vi til kameler (i kid you not!), og så skal vi sove i ørkenen og så stå tidligt op til en smuk solopgang. Dagen efter bliver en lang køretur tilbage til Marrakech, hvor vi har fire hele dage i en riad. Kort sagt tror jeg, at det bliver verdens bedste tur, og jeg glæder mig SÅ meget!

Men: Hvad skal vi lave i de fire dage, hvor vi er i Marrakech? Hvad skal vi se? Hvor skal vi spise? 

Det er begrænset, hvor mange jeg kender, der har været i Marrakech, så byd endelig ind med tips og tricks <3 Jeg lover at samle det hele, når vi er hjemme igen!