Torsdagspost

Godeftermiddag fra en helt almindelig dag. Så almindelig at jeg i morges var i tvivl om, hvad dag det var, fordi dagene bare tager hinanden for tiden. Hvor mandag ligner onsdag, og jeg kun synes, jeg lige når at blinke, før det igen er en ny dag. Det eneste der adskiller dagene fra hinanden er de aftaler, som jeg har fyldt den sidste uges tid ud med.

I mandags stod den på madklub, tirsdag var jeg ude at spise tapas med mine søde gymnasieveninder på Vincafeen (virkelig lækkert hvis I er på de kanter), og i går mødtes jeg med to af de kvinder, jeg er i netværksforløb med hos Ladies First og drak kaffe. Så der er nok at se til – måske det er derfor, tiden bare flyver afsted.

I dag har jeg haft en lang arbejdsdag (især fordi jeg kom til at tage min egen computer med på arbejde i stedet for min arbejdscomputer..), og jeg har lige slået røven i sædet, imens aftensmaden bager i ovnen. Den første af slagsen jeg har spist hjemme i denne her uge, så det bliver dejligt. For selvom jeg godt kan lide at have planer, så er der lidt for meget drøn på i de her uger. Vi pakker kufferten til Amsterdam om en uges tid, og når vi lander igen, har vi overtaget den nye lejlighed. Alt samme gode ting som sker ude i den virkelig verden, og som gør, at bloggen ikke får samme opmærksom som normalt. Og det synes jeg, der skal være plads til.

For det må jo siges at være dét, der tæller. De relationer man skaber derude – hvor man mødes over en varm kop kaffe og ikke over et like og en kommentar på Instagram. Så hvis I synes, jeg er lidt stille herinde, så er det fordi, jeg er ekstra meget tilstede ude i den virkelig verden, som der også skal passes og plejes. Både i forhold til relationer men i særdeleshed også i forhold til praktik – for vores vedkommende gør vi klar til den forestående flytning og drøner fra Silvan til IKEA.

Når det er sagt, så nyder jeg også mit lille univers herinde. Så sent som i går blev jeg spurgt, hvorfor jeg egentlig blogger, og det gør jeg jo fordi, jeg elsker at have et lille gemmested, hvor jeg kan dele alt det, jeg finder dejligt, pænt, rart og godt. Og det er der heldigvis mere end rigeligt af. Lige nu fylder den rigtig verden bare ekstra meget, og jeg har mindre tid til at gengive de små glimt herinde. Hver ting til sin tid.

Jeg håber, I har en dejlig torsdag – spektakulær eller ordinær.

No Comments

Leave a Reply