kaboompics_building-in-old-town-of-nessebar-bulgaria
Billede herfra

Godmorgen. Klokken er snart seks, og vi sidder allerede i lufthavnen på vej til Portugal. Vejret siger 25+, og jeg glæder mig så, så meget til at kunne have bare ben og mærke solen lune. Vi skal afsted med min søde svigerfamilie, og bo i en ferielejlighed de ejer i Algarve.

Som jeg har fortalt jer mange gange før, er jeg nødt til at flyve alene hjem på torsdag, fordi jeg har en eksamen fredag. Det er så ærgerligt, og det gør altså, at jeg ikke helt kan nyde ferien til fulde. Der hænger ligesom en uforløst sky over mig, som først forsvinder, når min eksamen er overstået, men jeg gør alt, hvad jeg kan for ikke at tænke på det.

Jeg skal også huske at sige tusind tak for alle jeres søde kommentarer til mit sidste indlæg. Det er så dejligt, når jeg hører fra jer, og det lød til, at I synes, det var sjovt at få et indblik i mit liv, så det er helt sikkert et fast indlæg fremover.

Men ellers ville jeg bare tjekke ud og ønske jer en dejlig weekend. Vejret skulle vist blive dejligt, så måske vi endelig får lidt indian summer? Vi snakkes ved i løbet af ugen. Jeg har nemlig gjort et par spændende indlæg klar til jer. <3

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

GemGem