TUREN GÅR TIL PORTUGAL

kaboompics_building-in-old-town-of-nessebar-bulgaria
Billede herfra

Godmorgen. Klokken er snart seks, og vi sidder allerede i lufthavnen på vej til Portugal. Vejret siger 25+, og jeg glæder mig så, så meget til at kunne have bare ben og mærke solen lune. Vi skal afsted med min søde svigerfamilie, og bo i en ferielejlighed de ejer i Algarve.

Som jeg har fortalt jer mange gange før, er jeg nødt til at flyve alene hjem på torsdag, fordi jeg har en eksamen fredag. Det er så ærgerligt, og det gør altså, at jeg ikke helt kan nyde ferien til fulde. Der hænger ligesom en uforløst sky over mig, som først forsvinder, når min eksamen er overstået, men jeg gør alt, hvad jeg kan for ikke at tænke på det.

Jeg skal også huske at sige tusind tak for alle jeres søde kommentarer til mit sidste indlæg. Det er så dejligt, når jeg hører fra jer, og det lød til, at I synes, det var sjovt at få et indblik i mit liv, så det er helt sikkert et fast indlæg fremover.

Men ellers ville jeg bare tjekke ud og ønske jer en dejlig weekend. Vejret skulle vist blive dejligt, så måske vi endelig får lidt indian summer? Vi snakkes ved i løbet af ugen. Jeg har nemlig gjort et par spændende indlæg klar til jer. <3

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

GemGem

2 Comments

 • Reply Annette Beck 23. september 2017 at 7:24 pm

  Søde Thit.
  Rigtig dejlig ferie til dig og Tobias og hans søde familie.
  Nyd det.
  Og om allerede en uge sidder vi nu allesammen til Amalie og farfars fødselsdag. Din eksamen er overstået, din hjemrejse er overstået og din ferie er desværre allerede forbi. Så – ja tiden går hurtigt
  Knus til dig min skat fra farmor ❤

 • Reply Mathilde 25. februar 2018 at 2:44 pm

  Ser dejligt ud. Nyd ferien. Jeg kan helt klart anbefale andelshotellet (andelshotel.dk), hvis du overvejer egen feriebolig i Portugal. Gennem deleøkonomikonceptet opnår du som medejer 10 ugers ferie om året. Samtidigt deltager du i bevarelsen af historisk vinterslot i Portugal ved navn Palacete Rossio. Slottet er omgivet af nationalpark med mulighed for aktiviteter alt fra ridning, vandring, lystfiskeri, svømme i bjergsøer, golf og meget andet. Du kan evt. tjekke hjemmesiden ud: http://www.andelshotel.dk eller deltage i næste infomøde: http://www.andelshotel.dk/info/

 • Leave a Reply