UGENDS AGENDA // DET NÆSTE HALVE ÅR

Godmorgen damer. Herhjemme starter hverdagen for alvor i dag – dagens morgentræning er klaret, og om lidt cykler jeg mod bunkeren til første dag på studie. I dag er derfor også starten på et nyt kapitel det næste halve år. Hvor sidste semester og efteråret gik med praktik, skal jeg de næste seks måneder primært koncentrere mig om at gå i skole og ikke mindst skrive bachelor, inden jeg er færdig til februar.

Det bliver uden tvivl et tungt efterår, som kræver ret så meget selvdisciplin, men heldigvis skal jeg skrive med en sød veninde, så det skal nok gå. Udfordringen bliver  at skulle balancere både studiejob, bloggen og dertilhørende små-jobs ved siden af.

Lige nu kan jeg ikke helt se, hvordan det kommer til at gå op, men det plejer det jo altid. Ikke? For mit vedkommende er løsningen at have en rimelig struktureret kalender og ikke mindst styr på hjemmefronten (det vil sige, at lejligheden altid ser nogenlunde ud, køleskabet er fyldt, og jeg får trænet). Når der er styr på de basale elementer, føles resten lidt mere overskueligt. Andre der har det sådan? Når jeg har travle perioder tyer jeg nemlig til struktur (faste træningsdage, madplan og lister i massevis). Måske jeg skal dele mine bedste tips til, hvordan jeg får alle ender til at mødes? Har I lyst til at høre om det?

Men som sagt betyder nyt program nye rutiner og rytmer, som jeg lige skal ind i igen. Så det er det, jeg prøver. At vende tilbage til en (ny) hverdag, som forhåbentlig bliver spændende. Nu vil jeg drikke morgenkaffen ud og cykle op mod Bunkeren.

Må I have en dejlig mandag <3

UGENS AGENDA // UGE 35

Jeg glæder mig til:
* At spise brunch med Tobber på Cafe Fika på lørdag med efterfølgende tur til Food Festival
* Vin med nye kollegaer på fredag
* Aftensmad-aftale med søde veninder. 

Jeg tænker på:
* Eftermiddagens tur til IKEA
* Hvordan og hvornår vi skal pakke sammen, inden vi skal flytte 

* At jeg om om cirka fem måneder er færdig med at læse 
* At jeg elsker, når I skriver til mig herinde eller på mail. 

Jeg skal huske:
* At hente en bog på skolens bibliotek, så jeg kan nå at læse til tirsdag  
* At trække stikket en gang i mellem, droppe en træning og sove længe. 

Ugens to-do’s:
* 5 lange skoledage
* Skrive to artikler til arbejde
* Skrive et indlæg til NyIByen

* Tre gode aftaler: Med Tobber og veninder. 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

3 Comments

 • Reply Annette Beck 28. august 2017 at 8:32 am

  Ja det er et spændende år du nu skal igang med. Og så flytning midt i det hele.
  Godt du har dejlige Tobias og lille Albert.

 • Reply Line Sofie Fruerboel 28. august 2017 at 10:52 am

  Jeg vil meget gerne høre, hvordan du får alle dine ender til at mødes! Jeg synes selv, at det indimellem kan være lidt svært med studie/praktik og to studiejobs. Men jeg er SÅ enig i, at struktur og lister er vejen frem! Jeg synes, det er vildt hyggeligt at følge med – både her og på insta 🙂

  • Reply thitlund 28. august 2017 at 11:00 am

   Hej Line Sofie. Tusind tak for din søde besked! Jeg er glad for, du kan lide at følge med herinde og på Instagram! Og ja, det kan være super svært at få det hele til at gå op i højere enhed og finde en balance mellem studie/job/fritid. Heldigvis synes jeg, at jeg har fundet nogle gode hjælpemidler og vaner, som gør det lidt nemmere – og det vil jeg meget gerne dele. Så nu er det skrevet ind i min blog-kalender. Er du i praktik nu her? Hvis ja, hvor? Og hvad læser du? Rigtig god mandag – min er startet godt med din søde kommentar. Klem

  Leave a Reply