Godmorgen. Har I haft en dejlig weekend? Hvis I synes, jeg pludselig blev lidt stille, er det fordi, sidste uge fuldstændig tog r**** på mig. Selvom vi nærmest lige er kommet hjem fra ferie, kunne jeg godt bruge en mere. Som I ved, brugte jeg to dage i Ringkøbing-Skjern, og da jeg sad i toget på vej hjem, blev planerne hurtigt ændret, fordi et kært familiemedlem var blevet indlagt. Det lagde en tung dyne over resten af weekenden, som foregik i særligt langsomt tempo og med ekstra mange kys og gode snakke om, hvor taknemmelig man skal være for det, man har. Isærdeleshed de gode familier vi er omgivet af på begge sider.

Den trykkede stemning er ikke helt lettet endnu, men denne her uge kommer heldigvis til at starte blidt ud og med meget mere hjemmetid end sidste uge, hvilket er særlig tiltrængt. Nedenfor kan I se, hvad jeg glæder mig til at den kommende uge, hvad jeg går og funderer over, og hvad jeg har af to do’s.

Jeg håber, I får en dejlig start på ugen <3

UGENS AGENDA // UGE 37

Jeg glæder mig til:
* At se en god håndfuld veninder den næste uges tid til kaffeaftaler og madklubaftenener. Med sommerferie og efterfølgende ferie i Portugal er der mange, jeg ikke har set længe
* At være inde i en god rutine med træning og madplan. Sidstenævnte er allerede lagt, og om lidt tager jeg til træning. Så er ugen ligesom godt i gang.

Jeg tænker på:
* At vi (Tobias og jeg) har usammenlignelig gode familier omkring os, og hvor taknemmelig jeg er for, at de er så tæt på. For eksempel var vi i lørdags i festugen med mine bedsteforældre, hvor jeg dansede med min farfar
* At jeg på det her tidspunkt sidste år lige var gået i gang med at skrive bachelor, og hvor meget jeg frygtede, hvad der dog skulle blive af mig

* At jeg ikke skal sammenligne mig med andre – en ting jeg til tider er slem til – især når det gælder andre dygtige bloggere.  

Ugens to-do:
* I første omgang dagens træning og dernæst en god, lang arbejdsdag
* Skrive anbefalinger af to bøger herind til 
* Finde på en gave til min lillesøster, der snart fylder 18. Hvad søren skal man give?