UGENS AGENDA // UGE 31

1c31e36e-5889-4952-9fee-8dee117fc4a4Så er jeg hjemme igen efter 9 tage i Toscana og 48 timers bustur. Vi kom hjem sent i går aftes, og det var egentlig meningen, at jeg skulle have været på arbejde i dag, men jeg tager lige en ekstra dag hjemme. Derfor sidder jeg nu med dagens første kop kaffe, og vaskemaskinen kørende i baggrunden.

Det kan være, I har fulgt lidt med på Instagram? Ellers kan jeg sige, at vi har haft en helt vildt dejlig omend total skør tur. Jeg var afsted med min familie med et alderspænd fra 16 til 76 på en bustur sammen med et hel hold andre (ældre) gæster.

I kontrast til den sidste uges ferie-slapperas bliver de næste fjorten dages tid ret så hverdagsagtige, som I nok også kan se nedenfor. Ikke at jeg klager. Hverdagen er nu altså den, vi har mest af, og den er slet ikke så skidt endda – slet ikke når jeg kan se frem til en uge på Mallorca i midten af august. Tobber er også begyndt i sommerskole i dag, men jeg håber, vi kan få glemt lidt feriestemning ind hist og her.

Nu vil jeg hænge vasketøj op og begynde på en Toscana-guide til jer. Må I have en dejlig dag!

Ugens højdepunkt: Hverdagstrivialiteterne som hundeluftning, træning og rugbrødsmadder.

Jeg glæder mig til:
* At nusse Albert hudløs. Nøj, jeg har savnet ham
* At spise spinat og rocula fra vores plantekasser
* At få rørt mig – jo, det kan jeg sagtens glæde mig til.

Jeg tænker på:
* At ens troværdighed som blogger er alfa omega. Derfor skal jeg heller ikke skyde den video, som jeg har snakket om tidligere
* Hvad vi skal se (og spise) på Mallorca
* Hvordan det bliver, når jeg næste år kun har fem ugers ferie.

Jeg skal huske:
* At sige nej, når min mavefornemmelse siger mig, at jeg er ved at rode mig ud i noget 
* At undersøge om vi kan tjekke sent ind på vores hotel på Mallorca.

Ugens to-do’s:
* Vaske masser af tøj 
* To dages arbejde 
* Lave blogindlæg om Toscana-turen.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

1 Comment

  • Reply Annette Beck 31. juli 2017 at 11:48 am

    Søde Thit
    Ja det var en SKØN tur. I er alle en skøn familie

  • Leave a Reply