UGENS AGENDA // UGE 37

billede-10-09-2017-13-46-19God mandag morgen. Her med et billede fra i går, hvor vi gik en lang tur i Riis Skov med Albert. Skønt – selvom man kan godt kan mærke, at efteråret er sat ind. Derfor både med solbriller, striktrøje og bare ankler. Tobber grinte, men jeg synes nu, det er dejligt. Det bedste fra begge årstider.

I dag er dagens morgentræning allerede klaret, og om lidt cykler jeg mod Bunkeren til endnu en dag i skole, og resten af ugens dage skal egentlig gå med det samme. Heldigvis har jeg en dejlig sommerhustur i sigte i weekenden, som jeg glæder mig gevaldigt til – så ugen må gerne gå liiidt hurtigt.

Jeg håber, I har en dejlig mandag <3

UGENS AGENDA // UGE 37

Jeg glæder mig til:
* Sommerhus på fredag med søde veninder
* At spise aftensmad hos min Farmor og Farfar på tirsdag
* At komme hjem efter skole i dag og drikke en god kop kaffe.

Jeg tænker på:
* At jeg tænker for meget
* At der kun er fjorten dage til, at vi skal til Portugal
* Hvordan min eksamen mon kommer til at gå.

Jeg skal huske:
* At min far skal have en nøgle til vores lejlighed, så han kan hente Albert, når vi er på ferie
* At logge af de sociale medier ved 20-tiden. En lille regel jeg har med mig selv. 

Ugens to-do’s:
* Skrive ned hvad jeg laver i løbet af ugen, så I kan få et indblik i det
* Skrive et indlæg om fine Cafe Fika 
* Skrive to artikler for arbejde.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

1 Comment

  • Reply Annette Beck 11. september 2017 at 10:07 am

    Glæder mig til i morgen.
    Mon du har fået nye bukser? Dem med vide ben og lidt korte! Moderne!
    Knus

  • Leave a Reply