GUIDE // SÅDAN GROR DU ET AVOKADOTRÆ

UGENS AGENDA // UGE 43

22766679_10156027357718094_1253848924_oStå op, træne, skrive bachelor, spise, i seng. Om og om igen. Sådan synes jeg, min hverdag er for tiden. Ikke just spændende eller sindsoprivende (ikke fordi den nødvendigvis behøver at være sådan), men jeg synes godt nok ikke, at jeg har det store at berette om. For når jeg ikke skriver bachelor, så arbejder jeg, og ellers prøver jeg at bruge så meget tid på mine veninder, som kalenderen nu engang tillader. Og så er det faktisk også i denne her uge, at vi skal flytte. Heldigvis og gud ske tak og lov kun én etage, så denne her uge bruger vi på at pakke ned og gøre rent. Det skal nok gå fint – jeg vil bare gerne have det overstået.

Ud over rodet i vores hjem, er der også lidt rod i mit hovede. For der er kommet lidt ekstra usikkerhed om, hvad jeg skal, når jeg er færdig til februar. Så hvis jeg virker lidt energiforladt herinde, ved I hvorfor. Heldigvis plejer alt jo at løse sig, og jeg ved, at jeg har godt af nogle gange at blive slået lidt ud af kurs. At revurdere mig selv og være lidt på gyngende grund. Selvom det altid er sjovest at kigge tilbage på, når man har fået grund under fødderne igen.

Nu vil jeg hoppe på cyklen og tage på arbejde. Jeg håber, I har en dejlig start på ugen <3

UGENS AGENDA // UGE 43

Jeg glæder mig til:
* At vi på søndag (forhåbentlig) er godt på plads
* Tobber og min 6 årsdag på torsdag
* At komme hjem efter arbejde i eftermiddag og gå en tur med Albe

Jeg tænker på:
* At jeg synes det er angstprovokende, at jeg ikke ved, hvad jeg skal, når jeg er færdig
* Men at det nok er sundt, ikke at have en klar plan (for første gang nogensinde..)
* At jeg gerne vil have et nyt design herinde på bloggen

Ugens to-do:
* Skrive bachelor
* Skrive tre pressemeddelelser færdige 
* På opfordring fra jer, skrive et indlæg om mine freelanceopgaver, og hvordan jeg har fået dem
* Og ikke mindst flytte.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

 

   

5 kommentarer

 • Tanja Gotthardsen

  Verden ligger åben 🙂 det er en floskel, men den er alligevel ikke helt skæv. Måske, i stedet for at stresse, at det kan være noget at være spændt på? Altså på den der gode, “jeg kan slet ikke vente”-agtige måde, fyldt med drive og løvehjerte 🙂
  Og så tror jeg, at det “første job” efter endt studie nogle gange kommer til at fremstå som “det eneste job” – det er jo en skam. Jeg landede mit drømmejob lynhurtigt efter studiet, men det er gået op for mig, at der kan være flere drømmejobs i vente 🙂 bevares, vi er jo works in progress, og det må vores arbejdsliv gerne afspejle – så glæd dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thitlund

   Hej Tanja. Jeg ved ikke hvorfor, men din kommentar er først dukket op nu. Og sikke en god betragtning du har – og du har jo helt ret. Jeg bør glæde mig helt vildt, men jeg synes virkelig, det er svært at glæde sig til noget, der er så uklart. Men det skal helst sikkert nok gå, og som du også siger, så er ens første job virkelig blevet hypet til at skulle være det helt rigtige, men det er det jo sjældent. Jeg tror, jeg skal skrue forventningerne lidt ned og tro på det bedste. Tak for din søde kommentar! Den har virkelig sat nogle tanker i gang.. Og tillykke med dit eget første og dejlige job. Du må have en rigtig god torsdag! Klem T

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Håber du får en dejlig uge, kære Thit! Husk på at de fleste, mig selv inkl., ikke har en fast plan ift. hvad man skal med sit liv efter endt uddannelse. KH Sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thitlund

   Du er altid så sød Sarah! Og det prøver jeg virkelig (!) også at huske mig selv på. Men det er dejligt at blive mindet om. Jeg håber, du har en dejlig mandag aften. Klem T

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Beck

  Nu ikke blive stresset. Her er til enhver tid mad og hygge til jer.
  Spændende med fremtiden
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE // SÅDAN GROR DU ET AVOKADOTRÆ